دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام و معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از کسب مقام اول فصلنامه دانشجوئي لعل در ششمین جشنواره نشریات دانشگاهی منطقه 8كه از تاریخ ششم تا هشتم آبان ماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد شهرری برگزار شد خبر داد .
      کسب مقام اول نشريه لعل وابسته به معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران

معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : اين نشريه به همت كانون دانشجوئي قرآن و عترت بصورت فصلنامه و پيرامون موضوعات فرهنگي و علمي و با همكاري كارشناسان حوزه معاونت فرهنگي اين واحد دانشگاهي تهيه و تدوين مي گردد . مدير مسئول و سردبير نشريه لعل خانم هدي عامري زاده از دانشجويان رشته پزشكي مي باشد .
دكتر فاطمي بيان داشت : ششمین جشنواره نشریات دانشگاهی با حضور ۱۲۸عنوان نشریه فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی در ۴۵۵شماره از تاریخ ششم تا هشتم آبان ماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرری برگزار شد و نشريه كانون قرآن و عترت لعل با حضور خود در این جشنواره توانست مقام اول را در ميان واحدهاي منطقه 8 انشگاه آزاد اسلامي از آن خود کند.
دكتر فاطمي افزود : طبق روال همه ساله براي انتخاب نشريه برتر امتيازاتي همچون كيفيت طراحي، توليدي بودن مطالب توسط دانشجو يا استاد، داراي شناسنامه بودن و لوگوي ثابت در نظر گرفته شده است.
در شماره اخير اين فصلنامه مطالب متنوع و مفيدي در زمينه هاي مذهبي ، همچون كعبه در زنجير ، دست نوشته هاي جبرئيل ، حضور قلب در نماز ، مشكات خدا و همچنين مطالب علمي مانند هويت پزشكي و كوچه باغ سلامتي ، روآكوتان ، ريتالين آمده است .
رحيم طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران نيز به اهداء لوح تقديري كه از سوي دكتر سيد طه هاشمي معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي به دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران اعطاء شده است اشاره كرد و گفت : اين لوح به جهت خدمات ارزشمند دكتر فاطمي در پشتيباني از فعاليت نشريات فرهنگي و دانشجويي آن واحد دانشگاهي و حضور موثر در ششمين جشنواره ، به ايشان اعطاء شده و در آن قيد شده است اعضاي شوراي نشريات دانشگاهي منطقه قدردان زحمات شما هستند .
مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : در ششمين جشنواره نشريات دانشجويي سهيل عظيمي مدير مسئول نشريه قدر مطلق و عماد تالاري مدير مسئول نشريه نسخه آزاد نيز از طرف دكتر سيد طه هاشمي معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مورد تقدير قرار گرفته و لوح سپاس به جهت حضور در اين جشنواره به آنان اهداء شد .
ساير همكاران فصلنامه دانشجوئي لعل عبارتند از : خانم ها : بشري صداقت ، ميترا صديق ، معصومه مميوند ، زهرا حاجي غفوري ، زهرا نوروزي ، سحر باقري ، شادي عرفانيان ، سيده فاطمه افروغي ، درنا چرخچي ، نگار عبداللهي ، مهديه قاري ، سميرا طالبي ، اميد همتيان ، ليلا صفري پارسا ، گلشن كوثري ، شيوا صالحي ، بهار هدي عامري زاده و تايپ خانم جليل نيا و طراحي روي جلد و صفحه آرايي آقاي افرا مي باشند .

کسب مقام اول نشريه لعل وابسته به معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران