دکتر محمدرضا خانی رییس دانشکده بهداشت و مسئول گروه مهندسی محیط زیست طی گزارشی از انتشار دو مقاله توسط عضو هیات علمی دانشکده بهداشت واحد پزشکی تهران به زبان انگلیسی و در ژورنالهای معتبر ISI خبر داد .
رییس دانشکده بهداشت افزود : آقای مهندس بسطام قنبری یکی از مدرسین و اعضای فعال گروه پژوهشی دانشکده با انتشار دومقاله که موضوع مقاله اول در حیطه تخصصی مهندسی فاضلاب نگارش شده است، به بررسی امکان به روزرسانی تصفیه خانه های قدیمی با فن آوری بیوفیلمی پرداخته و تصفیه خانه شهرک غرب را به صورت مطالعه موردی بررسی نموده است . نتیجه این تحقیق نشان داده که فناوری رآکتورهای بیوفیلمی با بستر متحرک (MBBR) به عنوان گزینه مناسب به منظور به روز رسانی تصفیه خانه های موجود و به خصوص تصفیه خانه شهرک قدس مناسب می باشد. این مقاله در نشریه International Journal ofEnvironmental Research با ضریب تاثیر(Impact Factor) 818/1 در شماره 4 جلد هفتم در سال 2013 چاپ شده است.
دکتر خانی در رابطه با موضوع مقاله دوم آقای مهندس بسطام قنبری گفت : مقاله دوم این پژوهشگرو عضو هیات علمی دانشکده بهداشت در زمینه تصفیه فاضلابهای حاوی اتیلن گلایکول است که در صنایع کاربرد زیادی دارد. این مقاله به مطالعه سینتیک و راندمان MBBR در تصفیه فاضلابهای صنعتی پرداخته که علاوه بر محاسبه ضرایب کینتیکی مربوطه، این سیستم را به عنوان گزینه مناسبی جهت تصفیه فاضلابهای حاوی اتیلن گلایکول معرفی نموده است. این مقاله در نشریه Environmental Technology با ضریب تاثیر(Impact Factor) 606/1 چاپ شده است.
دکتر خانی در پایان این گزارش افزود : یکی از نیازهای مهم و اولیه در امر تحقیق و پژوهش تامین ابزار و امکانات اولیه است. از حدود یک سال و اندی پیش، دانشکده بهداشت واحد پزشکی طرحهای پژوهشی متعددی را با حداقل امکانات در سطح دانشکده و با همکاری مرکز تحقیقات علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به جریان انداخت که چاپ این دو مقاله به زبان انگلیسی در ژورنالهای ISI و با Impact Factor بالا حاصل آن است . وی با اشاره به ظرفیت و توانمندی علمی اساتید عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران از مسئولان ذیریط و مقامات اجرائی دانشگاه آزاد اسلامی خواست با بستر سازی و ایجاد شرایط مطلوب و تامین منابع مالی و بودجه تحقیقاتی توجه بیشتری نمایند و در جهت تولیدات علمی حامی و یار و مددکار اعضای هیات علمی دانشگاه باشند .
شایان ذکر است در این رابطه آقای مهندس قنبری نویسنده این دو مقاله ، طی مکاتبه ای از حمایت همه جانبه مجموعه واحد پزشکی و به خصوص دکتر خانی رئیس دانشکده بهداشت برای انجام طرحهای پژوهشی، تلاش جهت برقراری ارتباط دانشگاه با بخش صنعت و جامعه، حذف بوروکراسی و تامین و خرید تجهیزات و همچنین بسترسازیهای لازم تقدیر و تشکر نموده است وی با یاد آوری این نکته که این عوامل از ملزومات مهم تولید علم است و قطعاٌ تاثیر به سزایی درکسب این موفقیتها داشته است . متذکر شد اقدامات ارزشمند دیگری در همین زمینه با انجام پروژه ها و طرح های تحقیقاتی با همکاری مرکز تحقیقات علوم پزشکی در دست اقدام است که نتایح آن به زودی به صورت مقالاتی دیگر در آینده نزدیک به چاپ خواهد رسید

انتشار دو مقاله عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران به زبان انگلیسی در ژورنالهای معتبر ISI نسخه قابل چاپ