مراسم تجلیل از معاونت آموزشی در واحد پزشکی تهران

روز چهارشنبه 8 خردادماه ، طی مراسمی از توانمندی و خدمات ارزشمند مدیریتی دکتر فرشته شاه محمدی متخصص زنان و زایمان در طول دوران تصدی پست معاونت آموزشی واحد پزشکی تقدیرو تشکر بعمل آمد . همچنین در این مراسم حکم انتصاب دکترفرهاد ادهمی متخصص چشم وفوق تخصص آکولوپلاستی به سمت معاونت آموزشی واحد پزشکی تهران ازسوی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی قرائت شد.همچنین با صدور حکمی از سوی دکتر احمد فیروزان ، وبا توجه به نیازواحد و اهمیت راه اندازی وتوسعه مقاطع فوق لیسانس و pHDورزیدنتی ، دکتر فرشته شاه محمدی عهده دار مسئولیت جدید شدند . شایان ذکر است :دکتر ادهمی بعنوان عضو هیات علمی،سالها در این واحد دانشگاهی به آموزش دانشجویان اشتغال و از سال گذشته تا کنون درسمت رییس دانشکده پزشکی مشغول خدمت آموزشی ،پژوهشی ودرمانی بوده است .

مراسم تجلیل از معاونت آموزشی در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ