معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه گروهی از مدیران آن معاونت از بیمارستان جواهری واحد پزشکی تهران بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی واحد پزشکی تهران ، دکتر علیرضا مصداقی نیا معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه گروهی از مدیران آن معاونت آقایان دکتر شریعتی و دکتر محمدی امروز پنجشنبه 16 آبانماه در بازدید از بیمارستان جواهری واحد پزشکی تهران، با امکانات و تجهیزات این بیمارستان آشنا شدند. این دیدار که از بخشهای مختلف بستری بیماران در این بیمارستان، درمانگاههای تخصصی و نیز سایر فضاهای درمانی آن انجام شد با هدایت دکتر علی عبدالهی رئیس بیمارستان جواهری صورت گرفت .
دکتر علی عبدالهی گفت اين بازديدها براي آشنايي بيشتر اعضاي هيات رئيسه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و بیمارستان جواهری با روند كاري همكاران این بیمارستان و برقراری همکاری های دوجانبه که منجر به بهره برداری جامعه هدف نظام سلامت از فرصتهای درمانی این بیمارستان می باشد . انجام گردید .
وي افزود: همه ما جزء يك خانواده هستيم و هدف همه خدمت به مردم و رسيدگي به امور مردم و بالاخص خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است و اگر جايي مشكلي پيش بيايد همه بايد كمك بكنند تا آن را بر طرف نمايند.
اباسط میرزایی معاون اداری و مالی واحد پزشکی تهران در جریان این بازدید بیان داشت بيمارستان 100 تخت خوابي جواهري به مساحت 3000 متر مربع و 3600 متر مربع بناي مفيد داراي بخش هاي قلب ٬ سي سي يو ٬ زنان و زايمان ٬ جراحي ٬ پوست ٬ آزمايشگاه ٬ راديولوژي ٬ سونوگرافي ٬ داروخانه و اورژانس مجهز و اتاق هاي خصوصي و عمومي بوده كه در خدمت مردم منطقه و كليه بيمه شدگان است و این بيمارستان یک مرکز تخصصي آموزشي و درماني ميباشد و در حال حاضر در حال بازسازی ، زیباسازی بخشها و ساختمانها می باشد .

بازدید معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از بیمارستان جواهری واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ