بمناسبت گراميداشت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت ابا عبداله الحسین(ع) معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران با همكاري نهادها و كانون هاي فرهنگي اقدام به برپایی مراسم عزاداری در نمازخانه دانشگاه و سوگواري و سینه زنی در محوطه و حیاط دانشگاه نموده است .
      با همکاری کانون ادب و هنر برگزار شد :
« برپایی مراسم سوگواری سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در واحد پزشكي تهران »

به گزارش روابط عمومي ,واحد پزشکی تهران اين مراسم روز سه شنبه 21 آبان ماه (هشتم محرم ) سال جاري با حضور رئيس واحد ، معاونين ، اساتيد ، كاركنان و دانشجويان برگزار گرديد . رحيم طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران گفت : مراسم سوگواری سالار شهيدان حضرت ابا عبدا... الحسين (ع) در طول دهه اول ماه محرم بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در محل نماز خانه واحد پزشكي تهران برگزار شده است . طياريه افزود : با همكاري کانون ادب و هنر ، دفتر بسيج دانشجويي و هيات هاي مذهبي و تشكلهاي دانشجويي فضاي دانشگاه و نماز خانه را سياهپوش و برنامه هاي ديگري همچون برپايي نمايشگاه فرهنگي ، تعزيه خواني و ايستگاه صلواتي در جهت گراميداشت ايام محرم در محوطه و فضاي داخلي دانشگاه به اجرا در آمده است . در ادامه مراسم نيز برنامه هايی همچون مديحه سرايي ، سینه زنی و نوحه خواني بعمل آمد.

با همکاری کانون ادب و هنر برگزار شد :
« برپایی مراسم سوگواری سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در واحد پزشكي تهران »