گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد تاسيس واحدپزشکی تهران

بیست وپنجمین سالروز تاسيس واحد پزشکی تهران با حضور دکتراحمد فیروزان ریاست واحد پزشکی تهران،معاونین ،جمع کثیری از اساتید ،دانشجویان و کارکنان این واحد و با همكاري دفتر نهاد مقام معظم رهبری ، معاونت فرهنگی ، بسيج دانشجويي ثامن الائمه ،انجمن دانشجویی آرمان در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید . دراین مراسم که با پخش سرود ملي ايران و سرود دانشگاه آزد اسلامي آغاز و با جلسه پرسش وپاسخ ادامه یافت ، دانشجویان مسائل ومشکلات خود را در بخش تریبون آزاد مطرح نمودند . گفتنی است واحد پزشكي تهران در بيست و هفتم خرداد 1364 با پذيرش 376 دانشجو در چهار رشته پزشكي ، مامايي ،پرستاري و علوم آزمايشگاهي تاسيس و شروع به كار نمود و هم اكنون با بیش از 6 هزار دانشجوو17 رشته تحصيلي يكي از واحد هاي موفق دانشگاه آزاد اسلامی است. واحد پزشکی تهران در حال حاضر دارای 3 بیمارستان و یک درمانگاه در چهار منطقه شهر تهران است که خدمات شایسته ای را با کیفیت عالی در زمینه درمان و بهداشت جامعه ارائه می دهند . سالیانه بیش از 30% فارغ التحصیلان فارغ التحصیلان این واحد در آزمون دستیاری(رزیدنتی )پذیرفته و دانش آموختگان سایر رشته های علوم پزشکی در مقاطع بالاتر کاردانی و کارشناسی به تحصیلات تکمیلی خود ادامه می دهند . شایان ذکر است اعتبار جهانی مدرک پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان بهداشت جهانی WHO مورد تایید است و دانش آموختگان در ارتباط با تایید و ارائه مدارک خود به دانشگاه های خارج از کشور هیچ مشکلی ندارند . و تا کنون بسیاری از فارغ التحصیلان مستعد این واحد دانشگاهی در معتبر ترین دانشگاه های کشور ها با کسب عالی ترین مدارج تحصیلی برای میهن اسلامیمان ، ایران افتخار آفریده اند .

گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد تاسيس واحدپزشکی تهران نسخه قابل چاپ