اصغر علیجانی مدیر کل امور اداری واحد پزشکی تهران طی گزارشی از جذب بودجه 3میلیارد و صد میلیون ریالی تسهیلات وام بلند مدت وزارت علوم ، توسط صندوق رفاه دانشجویی واحد پزشکی تهران و بازپرداخت این مبلغ و اختصاص 460 میلیارد ریال دیگر از بودجه کل دانشگاه ، جمعاٌ به مبلغ 770 میلیون تومان وام صندوق رفاه این واحد دانشگاهی به دانشجویان متقاضی در جریان ثبت نام مهر ماه سال 1392 خبر داد .
      جذب بودجه 3 میلیارد ریالی تسهیلات صندوق رفاه واحد پزشکی تهران از وزارت علوم

مدیر کل امور اداری واحد پزشکی تهران ضمن اعلام این خبر گفت : واقعیت این است که هزینه های تحصیلی در رشته های علوم پزشکی بسیار زیاد است و این نکته ای است که علاقمندان ورود به رشته های پزشکی و پیرا پزشکی باید از همان ابتدا و در مرحله انتخاب رشته در نظر بگیرند . از سوی دیگر این واحد دانشگاهی به دلیل داشتن دانشجویان زیاد در رشته های متعدد علوم پزشکی همه ساله با حجم بالائی از دانشجویان متقاضی برای استفاده از اعتبارات و تسهیلات بلند مدت و حتی بعد از فراغت از تحصیل روبرو ست ، علیجانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با حمایت و پیگیریهای دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران تا کنون مبلغ 350 میلیون تومان از محل وام کوتاه مدت شهریه ، مبلغ 105 میلیون تومان از محل وام بلندمدت بودجه دانشگاه و 310 میلیون تومان از محل وام وزارت علوم جمعاٌ به مبلغ تقریبی 770 میلیون تومان به دانشجویان وام تحصیلی و تسهیلات پرداخت شده است . مدیر کل امور اداری واحد پزشکی تهران گفت : معمولاٌ بازپرداخت وام های صندوق رفاه دانشجویی به صورت کوتاه مدت ، بلند مدت و میان مدت بوده که وام های کوتاه مدت در طول ترم حداکثر در 6 ماه باید از سوی دانشجو تسویه شود .
نادر طلوعی مسئول صندوق رفاه دانشجوئی واحد پزشکی تهران نیز در باره هدف و شرایط تخصیص این تسهیلات گفت : صندوق رفاه یکی از ادارات رفاهی دانشگاه می باشد که با هدف ارائه انواع تسهیلات به دانشجویان ایجاد شده است . معمولاٌ دانشجویانی که توان پرداخت هزینه شهریه خود را ندارند، جهت دریافت تسهیلات قرض الحسنه به صندوق وام دانشجویی معرفی می شوند تا عمده مبلغ شهریه آنها از طریق وام تأمین شود، همچنین به آندسته از دانشجویانی که از خانواده شان یک یا چند نفر به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول هستند، تخفیفاتی داده می شود.
طلوعی افزود : این اقدامات در جهت ارتقاء سطح رفاهی دانشجویان قدم های موثری است که موجب رضایتمندی دانشجویان و خانواده های آنان از دانشگاه آزاد اسلامی می شود .
مسئول صندوق رفاه دانشجوئی واحد پزشکی تهران سپس به انواع وامهای شهریه اشاره نمود و گفت : یکی از انواع متداول وام که توسط صندوق رفاه ارائه می گردد وام شهریه کوتاه مدت است که این نوع وام بدون کارمزد و حد اکثر برای 5 ماه تقسیط می شود دومین نوع وام شهریه میان مدت است که این نوع وام با کارمزد و حد اکثر باتوجه به سیاست های فعلی واحد تا سقف 16 ماه تقسیط می شود. کارمزد متعلقه به این وام با نرخ 2.5 در صد محاسبه و اعمال می شود.
طلوعی با اشاره به وام شهریه بلند مدت که از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها تعلق می گیرد گفت : این نوع وام بلند مدت است و دوره تقسیط آن بعد از فراغت از تحصیل می باشد.و باتوجه به درخواست های زیاد برای این نوع وام معمولاً نوبتی و هر ترم به عده محدودی تعلق می گیرد و در شرابط کنونی ، مسئولان واحد پزشکی تهران تمام سعی و تلاش خود را بر افزایش سهمیه تعلق گرفته به این نوع وام به کار گرفته و تا حد امکان بیشترین سهمیه را از وزارت علوم دریافت نموده است . ولی با این حال تعداد متقاضی بیش از تعداد سهمیه دریافتی است و به این ترتیب کلیه تقاضاهای دانشجویان جمع آوری و پس ازتحویل و تشکیل پرونده اختصاص سهمیه باتوجه به اولویت وام پرداخت خواهد شد

جذب بودجه 3 میلیارد ریالی تسهیلات صندوق رفاه واحد پزشکی تهران از وزارت علوم نسخه قابل چاپ