دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران طي گفتگوئی از برگزاري سمینار یک روزه تحت عنوان « اثر نانو ذرات نقره به ویروس HIV و HSV1 » در اواخر آبان ماه سال جاری با حضور دانشجويان عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان خبر داد .

زير نظر معاونت پژوهشی و با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان برپا شد :

دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در باره هدف از برگزاری این سمینارگفت : پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعة همه جانبة یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر چگونگی روند پژوهش و تولید علم استوار است و برگزاری یک چنین سمینارها و جلسات علمی که با مشارکت و حضور فعالانه دانشجویان مستعد و پژوهشگر رشته های مختلف علوم پزشکی صورت می گیرد در حقیقت کمک بزرگی است به شناسایی مشکلات و خلاء علمی و آشنائی با آخرین تحقیقات علمی و همچنین ارتقاء سطح پژوهش و فناوری در دانشگاه است .
وی گفت : براي شركت كنندگان سمینار « اثر نانو ذرات نقره به ویروس HIV و HSV1 » از سوي باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران گواهينامه رسمي صادر مي گردد . دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي پژوهشي مي توانند جهت شركت در فعاليتهاي پژوهشي باشگاه و اطلاع از شرايط عضويت و كسب اطلاعات بيشتر به سايت واحد پزشكي تهران مراجعه نمايند .
دكتر شهرزاد خاكپور اعلام نمود : باشگاه پژوهشگران جوان داراي 100 عضو فعال مي باشد و طي هماهنگي هاي بعمل آمده و با توجه به استقبال دانشجويان و اهميت روز افزون اين فن آوري در رشته هاي علوم پزشكي در نظر داريم با همراهی معاونت محترم پژوهش و فناوري و اعضاي باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران ، برنامه آموزشي متنوعي را درآينده نزديك برگزاركنيم .
در ادامه مازيار اعتماد زاده مدرس این کارگاه با ارائه مطالب ارزنده اي به بحث و بررسي پيرامون ضرورت و آشنایی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با اهميت فناوري نانو و تعاریفی چون فناوری ، علم ، جایگاه فناوری در ایران و کاربرد فناوری نانو در حيطه علوم پزشكي پرداخت . وي در ادامه بحث اثر نانو ذرات نقره به ویروس HIV و HSV1 به برخي تعاريف رايج از فناوري نانو پرداخت كه شامل : 1- روش ساخت نانو ساختارها 2- ويژگيهاي نانو و ساختارها 3- مضرات ومعايب فناوري نانو مي باشد.

برگزاری سمینار یک روزه « اثر نانو ذرات نقره به ویروس HIV و HSV1 » در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ