رحیم طیاریه مدیر فرهنگی واحد پزشکی تهران از موفقیت چشمگیر کارکنان این واحد دانشگاهی در سومین دوره مسابقات قران وعترت بیمارستانهای استان تهران که درمراسم اختتامیه روز دوشنبه چهارم آذر ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات بیمارستان فوق تخصصی خاتم النبیاء برگزار گردید خبر داد و گفت سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه پرسنل بیمارستان‌های استان تهران با حضور 42 بیمارستان و 250 نفر از علاقه‌مندان به کار خود پایان داد .

مدیر فرهنگی واحد پزشکی تهران به معرفی برگزیدگان این دوره مسابقات قران و عترت پرداخت و اسامی برترین های پرسنل را در سومین دوره مسابقات قران و عترت بیمارستانهای استان تهران را به شرح زیر اعلام نمود : در رشته حفظ قران کریم خانم ها نسرین خان محمدی و کبری خلیلی به ترتیب رتبه اول ، رتبه سوم و آقای اسدا... علیزاده در رشته قرائت ( ترتیل ) رتبه دوم که هر سه نفر از کارکنان بیمارستان امیرالمومنین (ع) تابعه واحد پزشکی تهران بوده و همچنین در رشته قرائت (تحقیق ) آقای محمد جعفری موفق به کسب رتبه دوم از همکاران دفتر معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران می باشند .
وی خاطرنشان کرد : این رقابت‌ها با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در میان کادر پزشکی، پرستاری و درمانی کشور و شناسایی چهره‌های قرآنی در مجموعه بیمارستان‌های استان تهران برگزار می‌شود تا ضمن ترغیب و تشویق و ایجاد انگیزه برای آنها فرصتی برای دست‌یابی به منویات مقام معظم رهبری بخصوص در حوزه حفظ قرآن کریم ایجاد شود.
مدیر فرهنگی واحد از کلیه پرسنل شرکت کننده واحد پزشکی تهران ، بوعلی ، امیرالمومنین (ع) و جواهری که در رشته های حفظ ، قرائت ، تفسیر و نهج البلاغه که در تاریخ های اول و سوم آذر ماه به رقابت های قرآنی پرداختند تقدیر نمود .
دکتر میر مسعود فاطمی معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران ضمن تبریک به مناسبت موفقیت چشمگیر کارکنان این واحد دانشگاهی در سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بدینوسیله به این عزیزان ،خانواده محترمشان ، مسئولین و رابطین فرهنگی واحد و بیمارستانها و مراکز درمانی و از زحمات و تلاشهای این عزیزان در جهت برگزاری این مسابقات تشکر نمود و آرزوی موفقیت و کامیابی را در عرصه های مختلف را برای برگزيدگان اين دوره مسابقات را دارد .

موفقیت چشمگیر کارکنان واحد پزشکی تهران در سومین دوره مسابقات قران و عترت بیمارستانهای استان تهران نسخه قابل چاپ