دکتر شهرزاد خاكپور ، عضو هيات علمي و رئيس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري «كارگاه روش تحقیق 1» با حضور كليه دانشجويان و اعضای فعال باشگاه در چهار جلسه متوالی به مدت 16 ساعت در ماههای آبان و آذر سال جاري در سالن اجتماعات بیمارستان جواهری تابعه واحد پزشكي تهران بر پا شد خبر داد .
      برگزاري « كارگاه روش تحقیق 1» در واحد پزشكي تهران

زير نظر معاونت پژوهشی و با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برپا شد :
دکتر شهرزاد خاكپور ، عضو هيات علمي و رئيس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري «كارگاه روش تحقیق 1» با حضور كليه دانشجويان و اعضای فعال باشگاه خبر داد .
رئيس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران در باره اهداف و نحوه برگزاري اين كارگاه علمي گفت : این کارگاه با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان ، آشنایی آنها با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی – پژوهشی و ISI و نیز کسب مهارت در انجام طرحهای پژوهشی در چهار جلسه متوالی به مدت 16 ساعت در ماههای آبان و آذر سال جاري در سالن اجتماعات بیمارستان جواهری تابعه واحد پزشكي تهران بر پا شد .
وی افزود : مدرس كارگاه روش تحقیق 1 دکتر مهسا هادیپور جهرمی عضو هيات علمي و رئيس مركز مطالعات توسعه آموزش (EDC) واحد پزشكي تهران در باره اهميت و ضرورت برگزاري اين كارگاه بیان داشته است : تحقیق یعنی یک جستجوی علمی ومنطقی برای رسیدن به یک حقیقت یا حل یک مساله در دنیای امروز . روش تحقیق ابزاری است که هر دانش آموز ودانش پژوه به این ابزار نیاز دارد ، و با توجه به علاقه زیاد دانشجویان رشته پزشکی به تحقیق و پژوهش در همین راستا برگزاری کارگاههای روش تحقیق امری است ضروری تا هدایت و انجام تحقیقات به شیوه مناسب و اصولی انجام پذیرد .
دکتر خاكپور در پايان اين گزارش افزود : به شركت كنندگان از سوي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران گواهينامه اعطا مي گردد . همچنين دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي پژوهشي مي توانند جهت شركت در فعاليتهاي پژوهشي باشگاه و اطلاع از شرايط عضويت و كسب اطلاعات بيشتر به سايت واحد پزشكي تهران به آدرس اينترنتي زير مراجعه نمايند .

برگزاري « كارگاه روش تحقیق 1» در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ