حضور هنرمندان محبوب صدا و سیما در جمع دانشجویان واحد پزشکی تهران

به مناسبت گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو امیر تاجیک ، بهنوش بختیاری ، مهدی امینی خواه و یوسف صیادی هنرمندان محبوب صدا و سیما به همراه بهمن هاشمی مجری توانمند شبکه های مختلف رسانه ملی با حضور در جمع دانشجویان واحد پزشکی تهران ، بر اهمیت و جایگاه دانشجویان درتداوم مسیر توسعه و پیشرفت کشور با حفظ ارزشهای اسلامی ، هویت ایرانی و با حفظ وحدت و همدلی بعنوان نمایندگان نسل جوان و آینده سازان ایران فردا تاکید نمودند . در این مراسم که با استقبال پر شور دانشجویان ، اساتید و کارکنان روبرو شد . هریک از هنرمندان با سبک و سیاق خود به تجلیل از روز دانشجو پرداخت . خواننده محبوب امیر تاجیک با اجرای آهنگ های مختلفی که پیامهائی سرشار از عشق و ایمان وخود باوری بود .
مهنوش بختیاری با تقدیر از جایگاه ارزشمند دانشجویان رشته های علوم پزشکی به ذکر خاطرات دوران دانشجوئی خود پرداخت و گفت : برای من افتخار بزرگی است که امروز در جمع نخبه ترین دانشجویان قرار دارم . زیرا آینده روشن هر کشوری به دست شما جوانان ساخته می‌شود ، پس لازم است که قدر مقام و موقعیت خاص خودتان را بدانید . بدون تردید در جامعه ای که دانشجویانش به مسائل سیاسی و اجتماعی روز آگاه و آشنا باشند و قدرت تحلیل مسائل سیاسی روز را داشته باشند.جامعه ای صد در صد موفق است ، چرا که آینده کشورمان به این قشر از جامعه بستگی دارد. مهدی امینی خواه هنرپیشه معروف سینما و بازیگر فیلم « چگونه میلیونر شدم » به جنبه های سخت زندگی هنرمندان اشاره کرد و به دانشجویان توصیه نمود برای رسیدن به مقصود نهائی و خواسته های معقول خود ابتدا تعیین هدف و سپس تلاش کنند . وی با خواندن دو بیت شعر« نابرده رنج ، گنج میسر نمی شود »
و « پرواز را بخاطر بسپار ، پرنده مردنی است » ازسروده های شعرای معروف ایران زمین گفت : روز دانشجو سمبل روز آزادی، استقلال‌و روز حاکمیت ملی ماست روز قهرمانی دانشجویانی که از 16 آذر سال 1332 تا به امروز موجب حرکت‌های بسیار عظیم،‌ بزرگ و سرنوشت‌ساز و منشاء تغییرات و تحولات اجتماعی شده است .

حضور هنرمندان محبوب صدا و سیما در جمع دانشجویان واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ