به مناسبت 16 آذر ، روز دانشجو ، نمایندگان تشکل های دانشجوئی آرمان دانشجو ، کانون مهدویت سنا ، هیات محبان الرضا ، بسیج دانشجوئی ثامن الائمه و مجله دانشجوئی نسخه آزاد در نشست صمیمانه ای که با حضور دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران، کلیه معاونان ، جمع کثیری از دانشجویان ، اساتید و کارکنان در سالن اجتماعات شهید احدی برگزار گردید . به طرح دیدگاه ها ، نقطه نظرات و تبیین اهداف تشکل های خود پرداخته وبا نقد و بررسی عملکرد مسئولان حوزه های مختلف و شرایط حاکم بر فضای دانشگاه مطالبات و انتظارات خود را در راستای بهبود وضعیت دانشگاه عنوان نمودند .
      مراسم پرسش و پاسخ دانشجوئی با حضور رئیس واحد پزشکی تهران برگزارشد

دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران با تشریح موضع مقام معظم رهبری در حمایت از فعالیت های سیاسی دانشجویان در دانشگاه های کشور گفت : همانطور که مقام معظم رهبری در مورد مقام دانشجو گفته اند: دانشجو باید تعامل و بینش سیاسی مخصوص به خود داشته باشد، به تحلیل سیاسی برسد و این محقق نمی شود مگر در دانشگاه،و باید این باور به وجود آید که همانطور امام راحل می خواستند دانشجو مبدا تحولات در جامعه باشد.
دکتر رامین افزود : خصلت جنبش دانشجویی در دانشگاه ها ضد استکباری، ظلم ستیزی و نقطه مقابل زورگویی است .دانشجو باید آزاد اندیش باشد، رها از فکر سیاستمداران مسائل سیاسی را تحلیل کند، و به راحتی و بدون ترس و مصالحه حرف خود را بزند و اندیشه خود را بیان کند و این مهم وقتی میسر و محقق می شود که بتوانیم همدیگر را بشنویم و تحمل کنیم .
رئیس واحد پزشکی تهران به دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجوئی توصیه نمود باید بین سیاسی بودن و سیاست زدگی تفاوت قائل شد . و در این راه لازم است با الگو برداری از شخصیت های بزرگی همچون امام راحل به گونه ای رفتار نمود که شخصیت اخلاقی ، علمی ، فرهنگی و اجتماعی افضل بر شخصیت و هویت صرفاٌ سیاسی قرار گیرد . پس دانشجویان ما باید بکوشند علاوه بر فعالیت های سیاسی پاسدار هویت اخلاقی ، انسانی و فرهنگی خویش باشند .
در این جلسه خانم ها میرزاوند نماینده تشکل کانون مهدویت سنا ، خانم آسوده نماینده دانشجوئی هیات محبان الرضا ، خانم فرحناز زرین نعل نماینده تشکل آرمان دانشجو ، خانم بابا زاده نماینده بسیج دانشجوئی و خانم کاظم زاده سردبیر مجله دانشجوئی نسخه آزاد به طرح مسائل و دیدگاه های دانشجویان پرداخته و انتظارات خود را در قالب پیشنهاداتی به رئیس دانشگاه و سایر دست اندرکاران اجرائی دانشگاه ارائه نمودند .
رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گفتگوئی تلفنی اعلام نمود :این مراسم با هماهنگی شورای فرهنگی و با مشارکت معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران و تشکلهای دانشجویی و به همت بسیج دانشجوئی ثامن الائمه برگزار گردید .

مراسم پرسش و پاسخ دانشجوئی با حضور رئیس واحد پزشکی تهران برگزارشد نسخه قابل چاپ