دکتراحمد رضا فرسار معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی مصاحبه ای از عقد تفاهم نامه ای با دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران به منظور امکان بهره مندی و استفاده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از فیلدهای آموزشی و شبکه های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد .

دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران هدف از تشکیل این نشست را که همزمان با 16 آذر ، روز دانشجو در واحد پزشکی تهران برگزار گردید ، اهمیت برنامه‌ریزی برای آموزش هرچه بیشتر و مفیدتر دانشجویان رشته های علوم پزشکی برای بهداشت و ارتقای سلامتی جامعه اعلام کرد .
وی گفت : دانشجویان پزشکی درحال حاضر در بیمارستانها و مراکز تخصصی آموزش می بینند در حالی که در آینده باید در مراکز بهداشتی درمانی ودرمانگاهها مشغول به کار شوند و ما باید با ارایه راهکارهای لازم در جهت ارایه خدمات آموزشی و در نهایت خدمات شایسته درمانی به مردم برنامه ریزی های لازم را برای آموزش دانشجویان پزشکی داشته باشیم.
دکتر فرسار در این جلسه اظهار داشت: موضوع بهداشت عمومی در پزشکی حیطه بسیار مهمی است و در این خصوص باید از تمام ظرفیت‌ها و اثرات مفید برنامه‌های آموزشی بهداشت و ارتقای سلامت برای مهار و کنترل بیماری‌ها، مرگ و میر‌ها و معضلات بهداشتی و درمانی استفاده کرد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود : متاسفانه در کشورمان برنامه‌های آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، هنوز جایگاه واقعی خو را در نظام خدمات بهداشتی و درمانی پیدا نکرده است. در حالیکه اهمیت برنامه‌های آموزش بهداشت و ارتقای سلامتی کمتر از سایر خدمات درمانی و دارویی نیست و باید این موضوع مورد توجه مقامات مسئول قرار گیرد .
دکتر فرسار تصریح نمود : اجرای دقیق و مداوم برنامه‌های آموزشی بهداشت با رویکرد « آموزش پزشکی جامعه نگر» می‌تواند به کنترل عوامل خطر و اصلاح رفتارها و شیوه‌های زندگی کمک بسیار زیادی کند.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ابراز امیدواری از همکاری و تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی و نیز درایت و اهتمام رئیس واحد پزشکی تهران نسبت به ارتقاء امور بهداشتی و آموزش دانشجویان واحد پزشکی تهران گفت : از این پس امکان بهره مندی و استفاده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از فیلدهای آموزشی و شبکه های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فراهم می باشد و با موافقت و معرفی نامه رئیس واحد پزشکی تهران ، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به فیلدهای بهداشتی دانشگاه شهید بهشتی اعزام می شوند .

شال افتخار و همکاری واحد پزشکی تهران بر شانه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت نسخه قابل چاپ