رحیم طیاریه مدیرامور فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گزارشی از بازدید داوطلبانه و خود جوش جمعی از دانشجویان واحد پزشکی تهران از آسایشگاه خیریه کهریزک توسط کانون مهر جان خبر داد . مسئول کانون مهر جان انگیزه اصلی اعضای این کانون را توجه هرچه بیشتر دانشجویان بعنوان نمایندگان نسل جوان به سالمندان این گنجینه‌های گران ‌بهای حکمت و تجربه وهمچنین ارج نهادن به ارزش‌های وجودی خانواده و جامعه برشمرد .
      بازدید دانشجویان واحد پزشکی تهران از آسایشگاه کهریزک

مسئول کانون مهر جان گفت : در این بازدید فرصتی شد تا ساعتی را در کنارپدربزرگ ها و مادربزرگ ها بگذرانیم و بیشتر با فضای حاکم بر آسایشگاه ، مشکلات و نیازهای دو سویه سالمندان و مسئولان اجرائی آسایشگاه آشنا شویم .
مسئول کانون مهر جان در این بازدید با قلمی شیوا و متنی زیبا آنچه را که در این بازدید با چشمان خویش دیده به قلم آورده و نوشته است:
پیرمرد آرام بر نیمکت داخل حیاط تکیه داده بود . برای او دستی تکان دادم . او هم پاسخم داد به سویش رفتم دستش را فشردم، دستش زبر اما هنوز دست مهربان یک پدر بود ، کمی خجالت می کشید حرف بزند . با او شروع به صحبت کردم : پدر جان بزنم به تخته تو چقدر خوشگلی ؟ پیرمرد باز هم خجالت کشید ، اما من دروغ گفته بودم ! از تمام زیبایی جوانی اش تنها چشمان به رنگ آبی آسمانی اش نمایان بود . صورتش پر از چین و چروک بود . ..
پیرمرد پلیوری زیبا به تن و کلاه چرمی به سر داشت . ریش های اصلاح نشده اش ، تماماٌ سفید بود . دندانی در دهانش ندیدم اما خوب حرف می زد ، خودش می گفت روزگاری تاجر بوده ، 2 بار به حج واجب رفته است . دوبیتی را برایم خواند از واقعه عاشورا
هنوز امیدش زیاد بود و توکلش به خدا . پیرمرد تنها یک نصیحتی ام کرد : فرزندم هرگز خدا را فراموش نکن
یادمان باشد: سالمندی چرخه ای از سیر تکامل همه ما انسانهاست . همان طور با او یک سالمند رفتار کنیم که دوست داریم در آینده با خودمان رفتار شود .
مسئول کانون مهر جان در باره علت چرائی و انتخاب آسایشگاه کهریزک گفت :
خیریه معلولان و سالمندان کهریزک یکی از نهادهای درمانی بزرگ در ایران است که در جنوب تهران و در نزدیکی شهر کهریزک بنا شده‌ است این آسایشگاه در سال 1351 به همت دکتر محمدرضا حکیم‌زاده لاهیجی که در آن زمان مدیر بیمارستان فیروزآبادی شهر ری بود، فعالیت خود را آغاز کرد .
این محل در ابتدا از فضایی کوچک و محدود استفاده می‌کرد، اما با کمک افراد خیر به‌ویژه بانوان نیکوکاری که بنا به گفته تمام دست‌اندرکاران این آسایشگاه و مددجویان آن از ارکان اساسی آسایشگاه کهریزک هستند و در حال حاضر با همیاری بیش از 850 بانوی نیکوکار که به طور مستمر و مستقیم و 3 هزار نفر نیز به صورت پراکنده و غیرمستقیم در داخل و خارج کشور با این مرکز در ارتباط هستند به فعالیت های عام المنفعه خود ادامه می دهد .
آسایشگاه کهریزک امروز در فضایی به وسعت 420 هزار مترمربع با 160 هزار مترمربع زیربنا، با بخش‌های بهداشتی، درمانی، توان‌بخشی، آموزشی و امور فرهنگی و ورزشی در خدمت مددجویان است و در سال‌های فعالیت آسایشگاه کهریزک، این مکان همچنان به صورت غیرانتفاعی باقی مانده‌ است و با کمک‌های مردمی اداره می‌شود.

بازدید دانشجویان واحد پزشکی تهران از آسایشگاه کهریزک نسخه قابل چاپ