دكتراحمد خليلي رئيس بيمارستان بوعلي طي گزارشي ازكسب امتياز درجه يك مثبت براي بيمارستان بوعلي براساس استانداردهاي ملي اعتبار بخشي وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكي خبر داد .
دکتر خلیلی افزود : این موفقیت بزرگ که براي اولين بار در تاريخ بيمارستان بوعلي روی داده است حاصل تلاش شبانه روزي و بي وقفه كليه پرسنل بيمارستان و عشق و ايمان آنان به پيشرفت و سربلندي اين مركز آموزشي درماني و دانشگاه آزاد اسلامي مي باشد .
      بيمارستان بوعلي موفق به كسب امتياز درجه يك مثبت شد

رئيس بيمارستان بوعلي وابسته به واحد پزشکی تهران ضمن تشكر و قدرداني از حمايت هاي دکتر شاهرخ رامین رياست دانشگاه و معاونين بخصوص معاونت درمان وقت جناب آقاي اباسط ميرزائي اين موفقيت را به یکایک اعضای هیات علمی ، اساتيد سختکوش ، دست اندرکاران اجرائی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامي تبريك و تهنيت گفت و اظهار داشت :
كسب امتياز درجه يك مثبت بیمارستان بوعلی در بررسي نتايج دور نخست ارزيابي بيمارستانهاي سراسر كشور که از سوي وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكي و براساس استانداردهاي ملي اعتبار بخشي صورت گرفته است در تاریخ 10 آذرماه سال 92 به بیمارستان بوعلی ابلاغ شده است . وی با ابراز خوشنودی از اینکه بیمارستان بوعلی فقط چهار امتياز ديگر با امتياز درجه يك عالي فاصله دارد
گفت : تا کنون بیمارستانهای کشور فقط به صورت بخشی ارزشیابی می شدند و نظام اعتبار بخشی ملی بیمارستانی در کشور نداشتیم.اما در پی سال ها بررسی و مطالعه ، سال گذشته نظام اعتباربخشی ملی بیمارستانی کشور تدوین و به همه بیمارستانهای کشور ابلاغ شد .
دکتر خلیلی افزود : بیمارستانها برای گرفتن اعتبار باید حداقل هایی را از جنبه های مختلف از جمله فضای فیزیکی ، نسبت پزشک ، پرستار و نیرو به تخت ، نحوه پذیرش و آموزش بیماران و مراجعان ، رعایت حقوق بیماران ، اجرای طرح انطباق جنسی و کیفیت خدمات داشته باشند در غیر این صورت اعتبار بخشی نمی شوند . رئیس بیمارستان بوعلی تصریح نمود : اهمیت کسب این موفقیت در این است که هر چه درجه و رتبه اعتباری بیمارستان بالاتر باشد، تعرفه خدمات آن نیز بیشتر بوده و قطعا در جذب بیمار موفق تر می شود و درآمد بیمارستان نیز بیشتر می شود و اين امر مهم كه در تاريخ بيمارستان بوعلي براي اولين بار روي داده است زمانی اهمیت مضاعف خود را نشان می دهد که بدانیم 6 ماه قبل از انجام اعتبار بخشی بیش از یک هکتار زمین بیمارستان در اثر عبور گذرگاه اتوبان امام علی از جمله فضاهای درمانی و بخشھای داخلی، خون ، سرطان،آزمایشگاه، پاتولوژی، پزشکی ھسته ای و بخشھای خدماتی مانند آشپزخانه و رختشویخانه که برخی از این بخش های درمانی نیزبه تازگی افتتاح ویا مرمت و نوسازی شده بودند ، در جریان این عملیات عمرانی و پروژه ملی از بین رفت . ولی با وجود تمام مشکلاتی که به‌وجود آمد با همت جمعی کلیه پرسنل تلاشگر و دلسوز این مجموعه توانستیم در ارتقاء و و احیاء این بیمارستان بکوشیم و توانستیم سربلند تمام سعی خود را به کار برده تا برای خدمت‌رسانی به بیماران منطقه ، بیمارستان بوعلی را از این وضعیت بحرانی نجات دهیم . دکتر خلیلی در پایان این گفتگو گفت : امیدواریم همچنان موفق شویم در جهت ارتقای کیفیت خدمات درمانی به مراجعان، ارتقای نظام مدیریت اطلاعات بیمارستانی، افزایش بهره وری در مدیریت بیمارستان‌ و با توجه به منشور حقوق بیمار و سایر ملاحظات اخلاقی بتوانیم با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود، موجب شویم دانشگاه آزاد اسلامی در حیطه پزشکی سرآمد باشد و در این مسیر چشم به یاری و تمهیدات ویژه مسئولین دلسوز و با تجربه دانشگاه آزاد اسلامی داریم .

بيمارستان بوعلي موفق به كسب امتياز درجه يك مثبت شد نسخه قابل چاپ