هدیه روز تولد به کارکنان واحد پزشکی تهران

کارکنان واحد پزشکی تهران و بیمارستانهای تابعه بوعلی ، امیر المومنین(ع) جواهری و درمانگاه قدس درروز تولد خود کارت هدیه ، کادو می گیرند . سایه بیگدلی مدیر روابط عمومی واحد پزشکی تهران ضمن اعلام این خبر گفت : این اقدام بنا به پیشنهاد اباسط میرزائی معاون اداری و مالی واحد پزشکی تهران و با موافقت دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران ، برای اولین بار در سیستم امور اداری و در راستای تکریم کارکنان و تقدیر از خدمات ارزشمند آنان بعنوان ارزشمندترین سرمایه های معنوی دانشگاه صورت می پذیرد .
تاریخ اجرای این اقدام از اولین روز دیماه سال 92 می باشد و حدود هفتاد نفر از پرسنل متولد دیماه واحد پزشکی و بیمارستانهای تابعه مشمول دریافت کارت هدیه می شوند .
اباسط میرزائی معاون مالی و اداری واحد پزشکی تهران طی مصاحبه ای در باره انگیزه این اقدام معنوی گفت : تکریم کارکنان بعنوان بزرگترین سرمایه های معنوی یک سازمان از آموزه های دینی و مذهبی ماست ، همانطور که رسول اكرم می فرمایند :
هر كس برادر مسلمان خود را با كلمه‌اي لطف آميز تكريم كند و غم او را بزدايد همواره در سايه جاودان لطف الهي است.
وی با تاکید بر لزوم همدلی و عزم راسخ برای خدمت در دانشگاه آزاد اسلامی گفت : اگرچه در طول سالیان گذشته برای کارکنان و مدیران اجرائی این دانشگاه مردمی تسهیلات و خدمات زیادی انجام نشده و از این حیث می توان گفت تا حدودی مورد بی مهری هم قرار گرفته اند ولی باید برای اعتلای عزت کارکنان دانشگاه واحد پزشکی تهران و بیمارستانهای تابعه آن با عشق و انگیزه کار کنیم تا اینگونه کمبود ها جبران شود.
میرزائی با بیان اینکه راهبرد دولت تدبیر و امید استفاده حداکثری از همه ظرفیت ها برای پیشبرد امور است، افزود : در چنین شرایطی باید با تکیه بر خرد جمعی، به شایستگی افراد توجه کرد و در نظام مدیریت مشارکتی مورد نظر ریاست این دانشگاه و استقرار شایسته سالاری نباید هیچگونه کوتاهی انجام شود

هدیه روز تولد به کارکنان واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ