رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران ضمن عرض تسلیت اربعین حضرت امام حسین(ع)وشهدای کربلا به عموم دانشگاهیان و خانواده بزرگ این واحد دانشگاهی از برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری اربعین سالار شهیدان در روز یکشنبه مورخ اول دیماه 92 همزمان با اقامه نماز جماعت ظهر وعصر در محل نمازخانه واحد پزشکی تهران خبر داد .
      برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری اربعین حسینی در واحد پزشکی تهران

مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود : در ویژه نامه ای که به این مناسبت از سوی حوزه معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران منتشر شده است آمده است : فرا رسیدن اربعین شهادت سید و سالار شهیدان ، سرور آزادگان جهان ، چهلمین روز وداع خونین حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش ، را به تمامی دوستان اهل دل و ارجمند در دانشگاه تسلیت و تعزیت عرض نموده ، امیدواریم که سوگواری های شما عزیزان مورد قبول حضرت حق قرار گیرد . در این ویژه نامه به اهمیت واقعه عاشورای حسینی و بزرگداشت اربعین اشاره شده است . نویسنده نگاشته است : عاشورا واربعین نقطه ابتدا و انتهای عشق نیست ، بلکه چله ی عارفانه تشیع سرخ علوی است . آری ، اربعین فرصتی برای اعلام همبستگی با عاشوراست . اربعین یک واژه نیست ، کتابی قطور و پرماجراست . کتابی که گذر زمان و حادثه های زمین هرگز نمی تواند نوشته های آن را محو کند و البته کهنگی در آن راه ندارد . امروز 20 صفر المظفر و اربعین حسینی است و کربلا ، اقیانوس بی کرانه ای است که در آن گوهر همه ی عظمتها و خوبیها به رنگ مظلومیت ، یافتنی است اما غواص قهار می طلبد و هرکس به فراخور حال از کربلا ، محرم ، عاشورا و اربعین برداشتی دارد و بر اساس آن قضاوتی می کند . در این ویژه نامه سه رویداد مرتبط با اربعین آمده است : 1- روز مراجعت اسرای کربلا از شام به مدینه 2 - الحاق سر مقدس ابا عبدالله الحسین (ع) به پیکر مطهرشان 3- روزی که جابر بن عبدالله انصاری به زیارت قبر امام حسین (ع ) مشرف شد . او یکی از صحابی رسول خدا (ص) بود که از مدینه ، برای زیارت قبر امام حسین (ع) به کربلا آمد و اولین زائری بود که قبر شریف آن حضرت را زیارت کرد و زنان قبایل عرب که در آن اطراف بوده اند. جمع شده و چند روزی اقامه ماتم و عزاداری کردند و بنای نوحه ، زاری و تعزیه خوانی گذاشته شد . همچنین در پایان این خبرنامه اربعین حسینی از بانوی صبر و استقامت اسلام گفته شده است : اربعین که می آید ، باید از زینب (س) گفت : از حاصل زخم هاو نمازهای نشسته ای که هنوز او را به یاد دارند . اربعین می آید . اما تلاوت زیبایی را تنها در چشمان زینب (س) گل می کند . اربعین می شکفد و نام زینب (س) از آن چه یزیدیان شرم زده ، هراس داشتند هم بالاتر بود . زینب (س) ، با خطبه ای از غربت در میان هلهله زنان شام ، گل گریه کاشت . در چهلمین روز ، تنها چیزی که برای همه تداعی می شود ، حدیث خون و پیروزی است .

برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری اربعین حسینی در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ