بهار حیدری نیا و سارا رضا زاده دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران و مسئولان کانون مهر جان طی گزارشی از بازدید دانشجویان رشته های مختلف پزشکی ، پرستاری و مامایی و بهداشت این واحد دانشگاهی از خانه سالمندان مهر پویا در روز شنبه 30 آذر ماه مصادف با بلند ترین شب سال خبر دادند .
      بازدید دانشجویان واحد پزشکی تهران از خانه سالمندان مهر پویا

بهار حیدری نیا دانشجوی پزشکی و مسئول کانون مهر جان در باره انگیزه و هدف این کانون در برگزاری این بازدیدگفت : در دین مبین اسلام جایگاه رفیعی برای سالخوردگان درنظر گرفته شده است و علاوه بر توصیه های مکررخداوند متعال درقرآن مجید ، درخصوص احترام وتکریم والدین وسالمندان که از نظر جایگاه انسانی واعتقادی ودرجات معنوی پس از عبادت پروردگار قرار دارد ، سفارش های بسیاری شده است و پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) وائمه اطهار همه برتوجه خاص ، نیکی به والدین واحترام به سالخوردگان وپیران تأکید فراوان کرده اند.

سارا رضا زاده دیگر مسئول کانون مهر جان در باره اهمیت توجه به سالخوردگان و نیز پاسداشت شب یلدا بعنوان یکی از رسوم و آئین بزرگ ایرانیان است گفت : با توجه به اینکه شب یلدا ، بلندترین شب سال جزیی از تابلوی علم و فرهنگ و شعور و آگاهی ایرانیان باستان است ، برآن شدیم که برای اولین بار در یک حرکت خود جوش دانشجوئی شب یلدا را کنار پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هائی بگذرانیم که تنها ودور از افراد خانواده در خانه سالمندان زندگی می کنند .

وی افزود : ایرانیان عهد باستان نیز نخستین مردمانی بوده اند که برای ادای احترام ، بزرگداشت و سپاسگذاری از مقام ، جایگاه و ارزش سالخوردگان روز مشخصی را در سال تعیین کرده بودند . به همین دلیل و با این هدف که در جهت رضای خداوند دل این سالمندان را هر چند کوتاه برای چند ساعت شاد نماییم به همراه جمعی از دانشجویان واحد پزشکی تهران در شب یلدا از آسایشگاه سالمندان مهر پویا بازدید کردیم .

مسئولان کانون خیریه مهرجان با ابراز خوشنودی معنوی از این بازدید اظهار نمودند : در این اقدام خیر خواهانه که به مدت 3 ساعت در آسایشگاه مهر پویا و در فضایی بسیار دوستانه انجام گرفت، دانشجویان به پذیرایی از سالمندان و دلجویی از آنان پرداختند و با چیدن میز شب یلدا سعی کردیم سالمندان ساکن در آسایشگاه را کمی به وجد آوریم و نیاز با هم بودن آنان را برآورده سازیم .

گفتنی است این دیدار با همکاری و کمک دانشجویان خانم ها مریم فنایی والناز رضایی زاده و آقای مشهدی زاده و دیگر دانشجویان داوطلب با خرید گل و شیرینی و تهیه هدایائی در جمع سالمندان مهر پویا صورت گرفت . برخی از دانشجویان این شب را یکی از زیبا ترین و ماندگارترین شب های یلدای زندگی خود بشمار آوردند. بهارحیدری نیا می گفت : تجربه های سالمندان می تواند چراغ راه زندگی جوانان باشد زیرا ارزش درس هایی که از زندگی سالمندان میتوان آموخت به اندازه ی یک عمرزندگی است و نمی توان قیمتی برای آن در نظر گرفت .

وی افزود: مهمترین دستاورد ما از این بازدید دیدن چهره ی خندان و روحیه ی شاد سالمندانی بود که هنگام خروج از آسایشگاه در خاطرمان جاویدان باقی ماند وایمان آوردیم آنچه تصمیم گرفتیم و آنچه عمل کردیم درست و بجا بوده است.

- در پایان نیز دعای خیر و تشکر و قدردانی بی اندازه ی سالمندان، مسئولین و مدیر آسایشگاه مهر پویا بدرقه راهمان شد.

بازدید دانشجویان واحد پزشکی تهران از خانه سالمندان مهر پویا