زير نظر معاونت پژوهش و فناوري و توسط مركز تحقيقات علوم پزشكي برپا مي شود :
دکترماندانا حسن زاد رئيس مركز تحقيقات علوم پزشكي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري دومین دوره آموزشي آشنایی با ساختار و عملکرد و استخراج DNA و کارگاه تئوري و عملی PCR در تاريخ سوم لغايت پنجم دی ماه سال جاري و همچنین کارگاه نظری روش تحقیق در تاریخ هشتم دی ماه خبر داد .

زير نظر معاونت پژوهش و فناوري و توسط مركز تحقيقات علوم پزشكي برپا مي شود :

رئيس مركز تحقيقات علوم پزشكي گفت : دوره آموزشي آشنایی با ساختار و عملکرد DNA و نحوه استخراج آن از سلولهای یوکاریوتی و پروکاریوتی و تعیین کمیت و کیفیت آن در مدت 1 روز و کارگاه نظری و عملی PCR و الکتروفورز افقی در مدت 2 روز در محل مركز تحقيقات علوم پزشكي برگزار مي شود .
اين كارگاهها با هدف ارتقاء دانش و مهارت هرچه بيشتر در ارائه آموزش و خدمات بهداشتي درماني متناسب با نياز هاي جامعه و توجه به امكانات و شرايط موجود در جهت ارتقاي سلامت تشكيل مي شود . وي افزود : مدرسان اين دوره آموزشي دکتر ماندانا حسن زاد ودکتر فلورا فروزش مي باشد .
دکترحسن زاد اذعان داشت : ما بر این باوریم که با بهره گیری از متخصصین توانمند با استفاده از یافته ها و فناوریهای نوین علمی قادر به تامین نیازهای تحقیقاتی سازمانهای متقاضی می‌باشیم. بدیهی است پیشرفت علم و فناوری بدون انجام پژوهش در دانشگاه میسر نخواهدشد. از این رو می‌کوشیم با حل مشکلات علمی و کاربردی سرآمد کشور و منطقه باشیم. وي در باره اهميت و ضرورت برپائي اين كارگاهها گفت : آشنائي و تربيت نيروي انساني متناسب با نياز هاي بهداشتي و درماني جامعه مستلزم تغيير درشيوه هاي آموزشي موجود مي باشد.
رئيس مركز تحقيقات در باره هدف تشكيل از اين كارگاهها اعلام نمود : كليه كارگاههاي آموزشي در مركز تحقيقات علوم پزشكي قابليت كاربردي براي همكاري در آزمايشگاههاي مختلف تشخيص پزشكي دارد . و گذراندن دوره هاي عملي و نظري براي دانشجویان كارشناسي ، كارشناسي ارشد و فارغ التحصیلان گروه پزشکی رشته های زیست شناسی ( کلیه گرایش ها) ، علوم آزمایشگاهی و ... براي پيشبرد اهداف اين گروهها موثر خواهد بود .

دکترحسن زاد تصريح كرد : در پایان هر دوره آموزشی پس از گذراندن آزمون مدرک معتبر به کار آموزان ارائه می شود.

برگزاري دوره هاي آموزشي آشنایی با ساختار و عملکرد و استخراج DNA و کارگاه تئوري و عملی PCR در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ