در پانزدهمين همايش ميان منطقه اي مديران فرهنگي مناطق 8 ، 10 و 12 دانشگاه آزاد اسلامي که در واحد شاهرود برگزار شداز خدمات ارزشمند دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی واحد پزشکی تهران در راستای اعتلاء و پیشبرد اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه استقرار ارزشهای اسلامی تقدیر بعمل آمد . در این مراسم دکتر فاطمی بعنوان مدیر برتر و موفق حوزه فرهنگی منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب و به دریافت لوح تقدیر و جایزه نائل گردید. شایان ذکر است دکتر فاطمی دارای مدرک دکترای داروسازی و PHD فلسفه و کلام بوده و از سال 1384 به سمت معاونت فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شده است .

تقدیر از معاون فرهنگي واحد پزشکی تهران در مراسم گرامیداشت ربع قرن دستاورد های دانشگاه آزاد اسلامی نسخه قابل چاپ