حاج آقا تاج آبادی نماینده مقام معظم رهبری و مسئول دفتر نهاد رهبري واحد پزشكي تهران طي گزارشي اعلام نمود : جلسه کرسی آزاد اندیشی اساتید در روز 4 دی ماه سال جاري در محل سالن اجتماعات با حضور دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی و خانم دکتر محبوبه صفوی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی این واحد دانشگاهی برگزار شد .

وي گفت : اين جلسه با محوريت موضوع توسعه فرهنگی و ارتباط با سبک زندگی دانشجویی در رشته هاي علوم پزشكي با حضور اساتيد عضو هیات علمی واحد پزشكي تهران برپا شد.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران تصريح كرد: استاد مدعوّ اين جلسه دكترحسین سرو قامت مشاور عالی مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی كه در فرصت مقتضي جلسه، به بيان کلیاتی از توسعه فرهنگی و به عنوان نمونه به معرفي و بررسي وضعیت کنونی دانشجویان و اساتید با آسیب های پیش رو پرداخت .
مشاور عالی مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی در ادامه در باره سبک زندگی دانشجویان مطالبی را بیان نمود و به طور مثال کوشه ای از وی چت تعدادی از دانشجویان را به عنوان نمونه های غیر مستقیم سبک زندگی دانشجویی فعلی و نگرش آنها برای اساتید واحد خواند و به شاخص های توسعه فرهنگی که منطبق با سبک زندگی دانشجویی است اشاره کرد و اینطور توصیه نمود : ایجاد بستر امیدواری ، ایجاد ایمان مذهبی ، ایجاد قول علمی ، ایجاد آینده نگری و ایجاد عالم مجازی در عالم واقعی
دکتر یوسفی اودرجی دبیر هم اندیشی و راهبردی واحد پزشکی تهران گفت : از آنجايي كه انسان ها به طور فطري جوياي معنويت هستند و از طرفي فقدان آگاهي هاي لازم بويژه در ميان اقشار جوان، سبب گرايش هاي انحرافي در آنان مي شود، ‌از اين جهت مباحث مربوط به توسعه فرهنگی در دانشگاه نياز به بحث و بررسي دارد.
دبیر هم اندیشی و راهبردی در توضيح مطالب خود افزود: با توجه به اين كه اساتيد مؤثرترين افراد در اثرگذاري هاي علمي، ‌اخلاقي و معنوي بر دانشجويان عزيز هستند،‌ به همين دليل مخاطب اصلي جلسه بوده اند. در این جلسه حاج آقا تاج آبادی مسئول نهاد رهبري واحد از تلاش و همکاری کلیه اساتید در نیمسال گذشته تشکر نمود و از آنان خواست همچون گذشته نسبت به پیشبرد اهداف دانشگاه و پیشرفت و رشد توسعه فرهنگی واحد پزشکی تهران پشتکار ویژه داشته باشند. .
در پایان بنا به تصمیم اکثریت اساتید موضوع توسعه فرهنگی و ارتباط آن با سبک زندگی دانشجویی در جلسات آتی آزاد اندیشی اساتید دنبال خواهد شد .

برگزاری کرسی آزاد اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران به همّت نهاد نمايندگي مقام معظّم رهبري نسخه قابل چاپ