دکتر میر مسعود فاطمی قائم مقام رئیس دانشگاه و معاون فرهنگی واحد پزشکی تهران در آستانه فرا رسیدن ماه ربیع الاول و ایام با سعادت میلاد آخرین پیام آور الهی، از برگزاری کارگاه آموزه های قرآن کریم با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و اساتید واحد پزشکی تهران در روز یکشنبه 15 دیماه سال جاری و در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی خبر داد .
      در کارگاه آموزه های قرآن کریم ویژه اعضای هیات علمی واحد پزشکی تهران مطرح شد :
تقوی و پرهیزکاری اساس تمام کمالات و ترقیات ‏روحانى و معنوى انسان است .

معاون فرهنگی واحد پزشکی تهران به عنوان مدرس و سخنران کارگاه آموزه های قرآن کریم هدف اصلی از برگزاری این کارگاه آموزشی را ترویج فرهنگ قرائت و مطالعه آگاهانه و عالمانه قرآن ، ایجاد زمینه‌های انس با احادیث اهل بیت(ع) و فراهم کردن زمینه ای برای ایجاد شور و اشتیاق برای تحقیق و پژوهش در مفاهیم قرآنی و متون روایی شیعه اعلام نمود . وی گفت : با برگزاری این دوره ، دانش‌آموختگان ضمن تعمیق ارتباط خود با قرآن کریم و معارف اهل بیت(ع) با فنون و روش‌های نوین، آموزش، مطالعه و تحقیق در قرآن و متون روایی آشنا شده و فرهنگ قرآن پژوهی در اذهان اساتید فرهیخته و جامعه دانشگاهی نهادینه می شود . دکتر فاطمی با تفسیر آیات متفاوتی از سوره های بقره ، الاسرا ء بر اهمیت تقوی در دین اسلام تاکید نمود و گفت : یکى از امورى که در فرهنگ اسلامى و متون دینى از اهمیت فوق العاده‏اى‏برخوردار است و به حق مى‏توان گفت اساس تمام کمالات و ترقیات ‏روحانى و معنوى انسان است، تقوا و پرهیزکارى و دورى از آلودگى‏ها و گناهان ‏است، و اگرانسانی بخواهد به راه راست و صراط مستقیم راه یابد و از تعالیم ‏آسمانى و معارف قرآنى بهره‏مند شود و نزد پروردگار از کرامت و احترام بیشترى ‏برخوردار شود، معیار و زیربناى آن، تقواى برتر است . بنابر این در بعد عمل، تقوا و پرهیز از گناه، اجتناب و دورى از محرمات، اساس هر خیر و زیر بناى هر سعادتى است و به همین دلیل، بر هر عملى مقدم است‏و انسان سالک پیش از آن که در انجام اعمال کوشش کند باید بر دورى از گناه‏اهتمام ورزد معاون فرهنگی تهران با بیان اینکه قرآن گرانقدرترين موهبت خدايى است تاکید نمود : قرآن گوهر گرانبهايى است كه منشاء آثار سعادت انسانى مى شود و در پرتو آن ، مى توان از چنگال عفريت جهل رها گرديد و به كمال مطلوب دنيا و آخرت نائل شد و با ملكوتيان و عالم غیب و جهان ابديت نيز رابطه برقرار كرد. قرآن هدایت کننده عادلى است كه اصول وظايف زندگانى بشر را از آغاز تا انجام بيان فرموده و تمام دستورات و قوانين اين كتاب مقدس آسمانى بر پايه عقل و منطق استوار است . قائم مقام رئیس واحد پزشکی تهران درپایان یافتن ماه صفر و فرا رسیدن ماه شریف و پر خیر و برکت ربیع‌الاول را به امام زمان(عج) ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد پزشکی تهران تبریک و تهنیت گفت .

در کارگاه آموزه های قرآن کریم ویژه اعضای هیات علمی واحد پزشکی تهران مطرح شد :
تقوی و پرهیزکاری اساس تمام کمالات و ترقیات ‏روحانى و معنوى انسان است .