در پی درگذشت پدر دکتر سید ابوالقاسم موسوی مشاور عالی محترم توسعه راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی رئیس واحد پزشکی تهران پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد پزشکی تهران متن این پیام به شرح زیر است:
«كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍ وَيَبْقَى وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلَالِ وَالْإِكْرَامِ »
جناب آقای دکتر سید ابوالقاسم موسوی
مشاور عالی محترم توسعه راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی
با ابراز تاسف و همدردی درگذشت ابوی مکرمتان را صمیمانه تسلیت عرض می کنم. و از درگاه خداوند رحمان برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای شما و بازماندگان معززصبر ، سلامتی و طول عمر با عزت مسئلت می نمایم .
دکتر شاهرخ رامین
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران
شایان ذکر است : به همین مناسبت مجلس ختم آن مرحوم روز سه شنبه 17 دیماه از ساعت 30/13 الی 15در مسجد جامع شهرک قدس واقع در میدان شهرک صنعت برقرار می باشد.
حضور شما گراميان موجب تسلي خاطر بازماندگان وشادي روح آن مرحوم خواهد بود

پدر بزرگوار دکتر سید ابوالقاسم موسوی مشاور عالی محترم توسعه راهبردی به دیار باقی شتافت . نسخه قابل چاپ