دکتر امیر عباس لشگری مدیر کل آموزش واحد پزشکی تهران طی گفتگوئی از موفقیت چشمگیر و پذیرش فارغ التحصیلان رشته پزشکی این واحد دانشگاهی در رشته های مختلف رزیدنتی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد .

وی گفت : به استنادآمار و ارقام و استعلام دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در سال جاری متجاوز از پنجاه نفر از فارغ التحصیلان رشته پزشکی این واحد دانشگاهی در رشته های مختلف رشته هاي بيماري هاي داخلي، جراحي عمومي ، بيماري هاي قلب و عروق ، جراحي اعصاب‌، ارولوژي‌، ارتوپدي‌، گوش‌، گلو و بيني‌، چشم‌پزشكي‌، پرتوشناسي تشخيصي ، بیهوشی و روانپزشكي در دانشگاههای علوم پزشکی تهران و نیز در سراسر کشور پذیرفته شده اند .
دکتر لشگری در باره اهمیت قبولی در دوره های رزیدنتی و همچنین پذیر فته شدن فارغ التحصیلان این رشته در مقاطع بالاترگفت : دوره‌ دستياري رشته‌هاي تخصصي باليني يكي از مقاطع‌ تحصيلات‌ عالي دانشگاهي (Academic) است‌، كه‌ متقاضيان‌ واجد شرايط‌ با داشتن‌ مدرك‌ دكتراي پزشكي عمومي (M.D.) ، پس‌ از موفقيت‌ در امتحان‌ پذيرش‌ دستياري و گذراندن‌ دوره‌هاي آموزشي تئوري و عملي و قبولي در امتحانات‌ لازمه‌ (تكويني و نهايي‌)، موفق‌ به‌ اخذ مدرك‌ تخصصي در رشتة‌ مربوطه‌ مي‌گردند.
مدیر کل آموزش واحد پزشکی تهران افزود : آزمون‌ پذيرش‌ دستيار در روندي مشابه‌ كنكور سراسري فقط يكبار در سال‌ و در دانشگاههاي علوم‌ پزشكي سراسر كشور برگزار می شود و آمار پذیرش تصاعدی و رو به افزایش فارغ التحصیلان واحد پزشکی تهران در بسیاری از رشته های سخت و مشکل ، بیانگر رشد کیفی و ارتقاء سطح آموزش پزشکی در مقاطع علوم پایه و بالینی این واحد دانشگاهی است .
دکتر لشگری ضمن تبریک به این فارغ التحصیلان سختکوش این موفقیت علمی را به مسئولان دلسوز و ایثارگر واحد پزشکی تهران که تمام مساعی خود را برای بهبود شرایط کمی و کیفی آموزشی و درمانی بکار می برند و علیرغم مشکلات و چالش های مختلف در تلاشی ایثار گونه و با انگیزه خدمت می کنند . تبریک گفت و از خدمات آموزشی و درمانی اساتید عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی تقدیر نمود .

موفقیت افتخار آمیز فارغ التحصیلان واحد پزشکی تهران در امتحانات رزیدنتی سراسری دانشگاه های علوم پزشکی نسخه قابل چاپ