دکتررضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با ایراد سخنرانی در اولین همایش پ‍ژوهشی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بر ضرورت واگذاری بسیاری از امور دولتی به بخش خصوصی و نیز مزیت نسبی این اقدام در تسریع امور و پیشرفت وتوسعه خدمات درمانی ، آموزشی ، پژوهشی در نظام سلامت و بهداشت جامعه و جلوگیری هرچه بیشتر از اتلاف وقت و هزینه در این مسیر تاکید نمود و گفت : بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ دنیا، مثل دانشگاه آزاد اسلامی مردم‌نهاد و غیردولتی هستند.

از سوی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و در اولین همایش پ‍ژوهشی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد :
بزرگترین دانشگاه‌های دنیا همانند دانشگاه آزاد اسلامی مردم نهاد و غیردولتی هستند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح نمود : بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی بدون صرف هزینه‌های دولتی احداث شده‌اند ولی مردم از ارائه خدمات‌ درمانی آن بهرمند می باشند .
وی افزود : وجود چنین مجموعه بزرگی در کشور در حال حاضر نیازمند همکاری مسئولان و دست اندرکاران نظام سلامت و در خور تلاش‌های بسیار است.
دکتر ملک زاده در ادامه سخنان خود به سابقه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد وگفت : در سال 1363 معاونان حوزه‌های دولتی و وزارت بهداشت نگرانی‌های زیادی برای موفقیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی داشتند و زمانی که دانشگاه آزاد اسلامی در حال راه‌اندازی بود ، این تصور وجود داشت که این دانشگاه ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند بهمین دلیل مقاومت عظیمی در برابر تاسیس این مرکز آموزشی وجود داشت اما با وجود همه مشکلات بدلیل حمایت‌های آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی و نقش بسیار موثری که ایشان در تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی داشتند،.خوشبختانه امروز شاهد شکوفائی دانشگاه آزاد اسلامی هستیم که از جایگاه بسیار بالایی در کشور برخوردار است و مهمترین وجه و زیبایی این رویداد مهم به دلیل تحقق این هدف بدون حمایت‌های دولتی بوده است.
ملک‌زاده تصریح نمود : هم اکنون بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ دنیا، همچون دانشگاه آزاد اسلامی مردم‌نهاد و غیردولتی هستند و اگر این دانشگاه بتواند در کشور ایران ثابت کند که دانشگاهی مانند دانشگاه آزاد اسلامی که با کمک مردم راه‌اندازی شده است، می تواند در تولید علم و در عرصه تحقیق و پژوهش هم حرفی برای گفتن داشته باشد به دستاورد‌ بالایی رسیده است و این کارخیلی بزرگ و ارزنده ای است.
استاد برجسته دانشگاه تهران ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی جزو اولین دانشگاهی باشد که با رسیدن به 100 دانشگاه برتر جهان از نظر رتبه‌بندی آکادمیک به جایگاه بسیار خوبی دست یابد.
او یکی از راه‌های اساسی توجه به کیفیت آموزش پزشکی و پژوهش را جذب اساتید و هیات‌علمی خلاق و ارتقاء نسبت استاد به دانشجو به خصوص در مقطع تحصیلات تکمیلی دانست و تاکید کرد: امیدواریم با حضور باقر لاریجانی توجه به کیفیت در اولویت قرار گیرد و زیرساخت‌های خوبی برای تحقیق و پژوهش فراهم شود.
شایان ذکر است معاون فعلی وزارت بهداشت خود سال‌ها عهده‌دار مسوولیت وزارت بهداشت بوده است . وی با ابراز خوشنودی از پیشرفت های کمی وکیفی دانشگاه آزاد گفت : اما امروز خوشحالیم که با حمایت‌های انجام شده، دانشگاه آزاد اسلامی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت : بزرگترین دانشگاه‌های دنیا همانند دانشگاه آزاد اسلامی مردم نهاد و غیردولتی هستند نسخه قابل چاپ