علی زحمتکش مشاور عالی ریاست واحد پزشکی تهران در امور اجرائی از برگزاری نخستین یادمان تجلیل از استادان و نخبگان واحد پزشکی دانشگاه آزاد تهران با عنوان «تنفس در هوای سحر» در روز یکشنبه 13 بهمن درتالار اجتماعات شهید احدی این واحد دانشگاهی خبر داد .

مشاور اجرائی واحد پزشکی تهران افزود : همایش تنفس در هوای سحرعنوان برنامه‌ای است که به منظور تقدیر و تجلیل از اساتید و پزشکان تلاشگر عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران و با حضور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی ، هیات رئیسه و جمعی از شخصیت های کشوری و لشگری برپا می گردد .
زحمتکش هدف از برگزاری این همایش را که برای اولین بار و بصورت گسترده در حیطه تجلیل از نخبگان رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد قدر شناسی و تکریم از پزشکان متخصص و فوق تخصص که با زحمات ایثار گرانه خود موجبات تعالی و شکوفائی دانشگاه آزاد اسلامی در تعلیم و پرورش دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی برشمرد ، افراد شایسته ای که از راه آموزش ، پژوهش و خدمات درمانی سهم چشمگیری در تربیت منابع ارزشمند انسانی و تامین سلامت و بهداشت جامعه بعهده داشته اند .
مشاور اجرائی واحد پزشکی تهران افزود : در همایش تجلیل از استادان نخبه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی جمعی از شاعران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی از جمله رضا عبداللهی و حبیب الله چایچیان (حسان) حضور یافته و با اجرای مراسم شعر خوانی و موسیقی از برجستگان و نخبگان تقدیر شود .
زحمتکش خاطر نشان ساخت : این یادمان روز یکشنبه 13 بهمن از ساعت 15 تا 17 در قلهک، خیابان خاقانی، خیابان زرگنده، خیابان دانش، دانشگاه آزاد علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

نخستین یادمان تجلیل از استادان و نخبگان واحد پزشکی دانشگاه آزاد تهران با عنوان «تنفس در هوای سحر» برگزار می‌شود. نسخه قابل چاپ