سید محمد جواد میرلوحی دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران از برگزاری دومین دوره آموزشی کمک های اولیه، امداد و نجات مقدماتی در واحد پزشکی تهران خبر داد.
      برگزاری دومین دوره آموزشی کمک های اولیه، امداد و نجات مقدماتی

دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران خبر داد :
دبیر کانون دانشجویی هلال احمر واحد پزشکی تهران با اشاره به برگزاری دوره آموزشی کمک های اولیه، امداد و نجات مقدماتی گفت: دومین دوره آموزشی کمک های اولیه، امداد و نجات مقدماتی در نیم سال اول تحصیلی 93-92 طی 35 ساعت در دی ماه و بهمن ماه برگزار و با استقبال بسیاری از اعضاء کانون دانشجویی روبرو شد.
وی با بیان اینکه این دوره آموزشی زیر نظر سازمان امداد و نجات هلال احمر برگزار شده است تصریح کرد: شرکت کنندگان با مباحث مقدماتی امداد و نجات بصورت تئوری و عملی آشنا شدند، در دوره فوق سرفصل های امداد و نجات مصدوم در شرایط مختلف از جمله در تصادفات، زلزله، سیل، سوختگی و...آتل بندی، پانسمان، cpr مقدماتی به علاقمندان حاضر آموزش داده شد.
دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران تاکید کرد: همانطور که در ابتدای احیای کانون هلال احمر وعده داده بودیم، دوره های آموزشی متعدد از جمله cpr پیشرفته، تفسیر ekg، تزریقات و دوره های تکمیلی امداد و نجات برای اعضای کانون به صورت متناوب برگزار خواهیم کرد.
میرلوحی یادآور شد : به شرکت کنندگان در این دوره گواهی رسمی بین المللی از طرف جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اعطا می شود.

برگزاری دومین دوره آموزشی کمک های اولیه، امداد و نجات مقدماتی نسخه قابل چاپ