دکتر ماندانا حسن زاد سرپرست مرکز تحقیقات علوم پزشکی طی گزارشی از برگزاری کارگاه دو روزه آشنایی با انواع منابع اطلاعاتی در علوم پزشکی و مهارت های جستجو و بازیابی منابع پژوهشی زیر نظر مرکز توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد پزشکی تهران در بهمن ماه سال جاری در محل سالن EDC خبر داد . مدرس این دوره دکتر پیام کبیری عضو هیات علمی و رئیس کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی تهران با 18 سال سابقه تدریس بوده است .

دکتر ماندانا حسن زاد سرپرست مرکز تحقیقات علوم پزشکی طی گزارشی از برگزاری کارگاه دو روزه آموزشی آشنایی با انواع منابع اطلاعاتی در علوم پزشکی و مهارت های جستجو و بازیابی منابع پژوهشی زیر نظر مرکز توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد پزشکی تهران در تاریخ نهم و دهم بهمن ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران خبر داد . سرپرست مرکز تحقیقات علوم پزشکی واحد پزشکی تهران گفت : هدف ازبرگزاری این کارگاه آشنایی با مبانی نظری و عملی پژوهش در رشته های علوم پزشکی و چگونگی به کارگیری این روش‌ها در فرایند پژوهش است وی افزود : مدرس این دوره دکتر پیام کبیری عضو هیات علمی و رئیس کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی تهران با 18 سال سابقه تدریس می باشد . دکتر کبیری از همکاران مرکز توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی و عضو تیم پژوهشی دکتر لاریجانی قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی می باشد. حسن زاد گفت : در این کارگاه که با حضور جمع کثیری از اعضای هیات علمی و پژوهشگران حیطه علوم پزشکی برگزار گردید مباحث مهمی همچون آشنایی با انواع جستجو‌گرها، معرفی برترین جستجو‌گرها در زمینه‌های مختلف (متن، تصویر، صوت و...)، عملگرهای جستجو، ابزارهای جستجو در اینترنت، راهبردها و فرایند‌های جستجوی موفّق، جستجوگرهای منابع علمی و مقالات، پیدا کردن پرونده‌های خاص مثل کتاب‌ها و ...، اعتبار‌سنجی نتایج جستجو، معرفی نسل جدید جستجوگرها و موارد مشابه تدریس شد . دکتر حسن زاد افزود : برنامه درسی روز دوم برگزاری کارگاه آشنایی با انواع منابع اطلاعاتی در علوم پزشکی و مهارت های جستجو و بازیابی منابع پژوهشی، آشنائی با انواع نشریات الکترونیک ، معرفی مجموعه نشریات الکترونیک در علوم پزشکی ، معرفی مجموعه Elsevier ، معرفی شیوه Browse در مجموعه Elsevier ، معرفی شیوه Search در Elsevier ، مفهوم Open Access و معرفی DOI ، آشنایی با Impact Factor و شیوه بازیابی آن ، بازیابی مجلات الکترونیک ، معرفی سرویس Alert و انواع آن و آشنایی با Academic Search Engin بوده است . شایان ذکر است در پایان این کارگاه دو روزه که در تاریخ نهم و دهم در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران برگزار گردید به کلیه شرکت کنندگان و دانشپذیران گواهینامه با امتیاز پژوهشی اعطاء شد .

برگزاری کارگاه آشنایی با انواع منابع اطلاعاتی در علوم پزشکی و مهارت های جستجو و بازیابی منابع پژوهشی در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ