انتصاب ریاست بیمارستان امیرالمومنین وابسته به واحد پزشکی تهران

طی حکمی از سوی دکتر احمد فیروزان دکتر فرهاد سرابندی متخصص اطفال وعضو هیات علمی واحد پزشکی تهران به ریاست بیمارستان امیرالمومنین منصوب شد . در این حکم از خدمات ارزشمند دکترمحمود عامریون رییس قبلی بیمارستان که مدت سه سال عهده دار این سمت بوده است ،تقدیر و تشکرشده است . گفتنی است با موافقت دکتر جاسبی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گرفته شده است ، به منظور ارتقاء سطح کیفی خدمات آموزشی ، پژوهشی و درمانی بیمارستان امیرالمومنین ، اداره بیمارستان امیرالمومنین واقع در جنوب شهر تهران توسط هیات امنایی متشکل از سه واحد دانشگاهی ، تهران پزشکی ، شهر ری و اسلامشهر انجام پذیرد . هدف از اجرای این طرح ارتقاء سطح کیفی خدمات آموزشی ، پژوهشی و درمانی در بیمارستان امیرالمومنین است : با اجرای موفق این طرح، جای امیدواری وجود دارد که با تجهیز بیمارستانهای تابعه واحد پزشکی تهران امکان بهره مندی پرسنل دانشگاه از خدمات فوق تخصصی پزشکی در سطحی مطلوب و با تسهیلاتی ویژه میسر گردد . بیمارستان امیرالمومنین یکی از چهار مرکز درمانی وابسته به واحد پزشکی تهران است که با سابقه ای طولانی در خدمت مراجعات درمانی مردم و ساکنین منطقه نازی آباد واقع در جنوب شهر تهران می باشد . بیمارستان بوعلی در شرق تهران ، بیمارستان و زایشگاه جواهری در شمال شهر و درمانگاه قدس واقع در شهرک غرب سه مرکز درمانی دیگر وابسته به واحد پزشکی تهران است .

انتصاب ریاست بیمارستان امیرالمومنین وابسته به واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ