دكتر محمد فشاركي عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران و دکترای تخصصی آمار جدید ترین تالیف خود را با عنوان « روش تحقیق در علوم پزشکی » با همکاری دكتر سهيلا كوشا عضو هيات علمي دانشكده پيراپزشكي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي منتشر نمود.اين كتاب قابل استفاده برای دانشجویان رشته های پزشکی ، پیراپزشکی ، مدیریت خدمات بهداشتی و داوطلبان شرکت در آزمونهای کارشناسی ، كارشناسي ارشد و دكتراي رشته هاي علوم پزشكي مورد استفاده قرار گيرد .
      انتشار کتاب روش تحقیق در علوم پزشکی توسط عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران

وی در باره انگیزه و هدف از انتشار این کتاب گفت : تحقیق یا پژوهش کشف و گسترش دانش نو و حقیقت است و به طور کلی به دو دلیل انجام می شود . اول این که در اثنای مطالعات و یا انجام پژوهش دیگری ، سوالی به ذهن محقق خطور می کند و وی برای رسیدن به پاسخ آن ، به تحقیق در این مورد می پردازد . دیگر اینکه پژوهشگر به مشکلی بر می خورد و برای حل این معضل تصمیم به انجام تحقیق تازه ای می گیرد . و به همین دلیل ضروری است که کلیه دانشجویان رشته های علوم پزشکی و علاقمندان به تحقیق و پژوهش در این حیطه با اصول مقدماتی تحقیق آشنا شوند .
وي افزود : اين كتاب برای دانشجویان رشته های پزشکی ، پیراپزشکی ، مدیریت خدمات بهداشتی و داوطلبان شرکت در آزمونهای کارشناسی ، كارشناسي ارشد و دكتراي رشته هاي علوم پزشكي قابل استفاده است .
دکتر فشارکی با اشاره به اینکه چاپ اول کتاب « روش تحقیق در علوم پزشکی » در سال 1392 توسط موسسه نشر اطمينان منتشر شده است ، خواندن این کتاب را برای دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي توصیه نمود.

انتشار کتاب روش تحقیق در علوم پزشکی توسط عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ