رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گزارشی از تغییر زمان برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد .

وی گفت : در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ قرانی و ارتقاء ارزشهای اسلامی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران مسابقات قران و عترت در بخش کتبی : ( رشته های تفسیر قران کریم ، نهج البلاغه ، زندگانی معصومین (ع) ، زندگانی پیامبر اکرم (ص) ، حفظ و ترجمه ادعیه : نماز ، ترجمه قران به زبان انگلیسی و فارسی و احکام )
در بخش شفاهی ( در رشته های حفظ قران جزء های 5 ، 10 ، 20 ، 30 و کل جزهای قران کریم و قرائت به روش ترتیل و تحقیق )
بخش های پژوهشی ، هنر و ادبیات دینی ( در رشته های تحقیقات ، پایان نامه ، نرم افزا ، وبلاگ نویسی ، شعر ، داستان نویسی ، نمایشنامه نویسی ، تذهیب ، طراحی پوستر ، خط ، نقاشی خط ، سیاه قلم ، عکس ، قالی بافی ، مشبک ، معرق ، پویا نمایی ( انیمیشن ) و فیلم کوتاه ) برگزار می گردد .
زمان برگزاری مسابقات :
رشته های شفاهی ( خواهران : 3/12/92 و برادران : 12/12/92 )
رشته های کتبی : ( اساتید و دانشجویان 2/2/93 و کارکنان 23/2/93 )
علاقمندان جهت ثبت نام و دریافت منابع آزمون به دفتر کانون قران و عترت در حوزه معاونت فرهنگی و در مراکز درمانی اعم از ( بیمارستان امیرالمومنین (ع) ، بوعلی ، جواهری و درمانگاه قدس ) به رابطین دفتر فرهنگی مراجعه فرمائید .
همچنین شایان ذکر است : اطلاعات تکمیلی و تغییر زمان برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با مراجعه به سایت www.Tasnim.Ir قابل دریافت می باشد .

تغییر زمان برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نسخه قابل چاپ