دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران طي گزارشی از برگزاري کارگاه ارائه مقاله به صورت پوستر و کارگاه مقاله نویسی به زبان فارسی با حضور دانشجويان عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در محل این واحد دانشگاهی خبر داد .

دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران در باره هدف از برگزاری این کارگاه دوروزه اعلام نمود :کارگاه ارائه مقاله به صورت پوستر یک دوره آشنايي اعضاي باشگاه پژوهشگران جوان باشيوه ارائه مقاله و سخنراني علمي به صورت شفاهي ميباشد.
دکتر شهرزاد خاکپور ریاست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران نیز در باره چگونگی و نحوه برگزاری این کارگاه اظهار داشت : کارگاه مقاله نویسی به زبان فارسی در نیمه اول بهمن ماه و کارگاه«ارائه مقاله به صورت پوستر » برای اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در تاریخ 20 و 21 بهمن ماه از ساعت 8 الی 17 برپا شده است . وی افزود: مدرس این دوره دکتر بتول قربانی یکتا عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران می باشد .
دكتر شهرزاد خاكپور با اعلام نتایج ارزیابی شرکت کنندگان در این کارگاه گفت : با توجه به اهميت روز افزون اين فن آوري در رشته هاي علوم پزشكي و استقبال بینظیر دانشجويان در نظر داريم با همراهی معاونت محترم پژوهش و فناوري و مشارکت اعضاي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران ، برنامه آموزشي متنوعي را درآينده نزديك برگزاركنيم .
دکتر بتول قربانی یکتا مدرس و عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران در باره محتوی و سرفصل های آموزشی این کارگاه گفت : ارائه مقاله به صورت پوستر يك هنر است زیرا هدف از تهيه پوستر اين است که مطالب علمی بصورت مختصر ومفيد و گویا ارائه شود . وي درادامه گفت : مهمترين جزء يك پوستر متن آن است و بيشتر ايرادها از متن شروع مي شود ، متن بايد قابل دسترس باشد و بينندگان راحت از روي آن بتوانند بخوانند. رنگ فونت بايد متضاد با تصوير زمينه بوده تصويري كه استفاده مي شود مات باشد واز بكاربردن رنگ سبز وقرمز خودداري شود و بيشتراز رنگ سياه استفاده گردد .
پوستر هرچقدر ساده ارائه گردد زيبا تر است .و بدین ترتیب در ارائه مقاله باید نكات مهمي رعايت شود از جمله عنوان مقاله که فرضاٌ باید با حروف درشت و رنگ متمايز ، كوتاه و بيان كننده محتواي مقاله باشد . وی افزود : اسامي نويسندگان نیز بصورت كامل شامل نام ونام خانوادگي ، ومحل كار ذکر شود .
وی افزود : در ارتباط با نحوه ارائه پوستر افزود : پوستر نبايد شلوغ باشد ، فونت متن بايد 24 ، شكلها و گراف هاي آن خوانا باشد و براي هركدام از شكلها نام يا برچسب زده و توضيح لازم ارائه گردد . شيوه صحيح ارائه پوستر اين است كه تيتر دربالاقرارگرفته وبراي جذابيت بيشتر ، شكل دركنار متن خود قرار بگيرد .

زیر نظر معاون پژوهش و فناوري و به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران برگزار شد : «کارگاه ارائه مقاله به صورت پوستر » نسخه قابل چاپ