رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گفتگویی از برپایی مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در جوار قبور شهدای گمنام در تاریخ 21 بهمن ماه مقارن با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران با مشارکت معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران و فرهنگسرای آفتاب و شهرداری منطقه 3 خبر داد .

وی گفت : مراسم گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در آستانه یوم ا... روز 22 بهمن ماه با حضور جمع کثیری از دانشگاهیان واحد پزشکی تهران ، دانش آموزان و مردم شهید پرور محله زرگنده در جوار بارگاه شریف امام زاده اسماعیل و قبور شهدای گمنام و با اجراهای متنوع برگزار گردید .
وی افزود : پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط قاری بین المللی آقای عادلی در ادمه حجت الاسلام و المسلمین آقای بصیرت به ایراد سخنرانی در باره 22 بهمن ماه و شهدای گمنام این پیروزی بزرگ پرداخت گردید
در پایان مراسم با اجرای برنامه عطر افشانی و گلباران قبور شهدای گمنام و قرائت فاتحه همچنین قرائت اشعار حماسی توسط آقای صابر خراسانی به اتمام رسید

با مشارکت معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران و فرهنگسرای آفتاب و شهرداری منطقه 3 برگزار گردید مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در جوار قبور شهدای گمنام نسخه قابل چاپ