دکتر شهلا چایچیان عضو هیات علمی ،دانشیار و متخصص زنان و زایمان از تاسیس اولین مركز تحقيقات MIT در علوم پزشکی کشوردر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشكي تهران با هدف انجام پژوهش هاي بنيادي ، اپيدميولوژيك و باليني در جهت اصلاح نحوه ارائه خدمات بهداشتي درماني كشور و به منظور جوابگويي به نيازهاي جامعه اسلامي خبر داد . موافقت اصولی با راه اندازی این مرکز تحقیقاتی با پیشنهاد و حمایت دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران و پیگیریهای مجددانه دکترسید ناصراستاد رئیس مرکز توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی در شرف تکوین است .
      تاسیس اولین مركز تحقيقات MIT کشوردر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشكي تهران

دکتر شهلا چایچیان عضو هیات علمی ،دانشیار و متخصص زنان و زایمان از تاسیس اولین مركز تحقيقات MIT در علوم پزشکی کشوردر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشكي تهران خبر داد .
رئیس مركزتحقیقات روش های کم تهاجمی( MIT)Minimally InvasiveTechnique واحد علوم پزشكي تهران طی مصاحبه ای اهداف ، چشم انداز و برنامه های این مرکز راتشریح وبر ضرورت مشارکت و همکاری همه گروه های آموزشی دانشگاه در جهت گسترش و نشر پژوهش های علمی کاربردی در زمینه انواع مسائل مربوط به روش های کم تهاجمی و ایجاد شرایط مناسب تحقیقاتی برای اعضاء هیات علمی دانشگاه و دیگر پژوهشگران و در نهایت توسعه و پیش برد اهداف مرکزدر جهت شكوفائي هرچه بيشتر امر پژوهش تاکید نمود .
دکتر چایچیان که خود فلوشیب لاپاراسکوپی سرطانهای زنان از دانشگاه توبینگن آلمان می باشد در خصوص مزیت و اهمیت روش های کم تهاجمی گفت : امروزه جراحیهای کم تهاجمی با توجه به مزایای متعدد آن نسبت به جراحی های باز به عنوان روش انتخابی در اکثر تخصص ها پذیرفته شده است . رو‌ش‌های جراحی کم تهاجمی موجب عوارض کمتر برای بیمار و ترخیص زودتر از بیمارستان می‌شود و بار اقتصادی کمتری به نظام سلامت وارد می‌کنند.
دکتر چایچیان گفت : خوشبختانه در سال‌های اخیر روش‌های کم تهاجمی جراحی در کشور به خوبی توسعه و گسترش یافته است.
وی با ابراز خوشنودی از عزم جدی و اراده ای که با روی کار آمدن دکتر باقر لاریجانی بعنوان قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور پزشکی و همچنین تلاش دست اندرکاران حوزه معاونت علوم پزشکی و پیگیریهای مجدانه دکترسید ناصراستاد رئیس مرکز توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی در شرف تکوین است تصریح کرد اینک فرصت مناسبی برای توسعه آموزش پزشکی فراهم شده است و در حال حاضر می توانیم با حمایت دکتر رامین رئیس واحد پزشکی تهران و نیزپتانسیل پژوهشی که در مجموعه ظرفیت‌های تخصصی اساتید عضو هیات علمی واحد های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد ، گام های بسیار موثری را در جهت ترویج و توسعه روش‌هایی کم تهاجمی برداریم که راه اندازی و تاسیس اولین مركز تحقيقات MIT در علوم پزشکی کشوردر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشكي تهران نمونه و شاهد خوبی بر این مدعاست .
دکتر چایچیان سپس به مهمترین اهداف مرکزتحقیقات MIT اشاره نمود و گفت : توسعه و بكارگيري دانش بشري در زمينه روشهاي كم تهاجمي در رشته هاي مختلف علوم پزشكي و نیز انجام پژوهش هاي بنيادي ، اپيدميولوژيك و باليني در جهت اصلاح نحوه ارائه خدمات بهداشتي درماني كشور به منظور جوابگويي به نيازهاي جامعه اسلامي از مهمترین اهداف این مرکز است .
وی تربيت نيروي انساني محقق در زمينه تحقيقات و تكنيك هاي كم تهاجمي و همچنین ترغيب ، تشويق و بكارگيري محققين و كوشش در جلب توجه و همكاري مراكز تحقيقاتي و اجرايي مربوطه در كليه واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي را از جمله اهداف این مرکز برشمرد .

تاسیس اولین مركز تحقيقات MIT کشوردر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشكي تهران نسخه قابل چاپ