مدیر امور فرهنگی در ابتدای دیدار از جانبازان آسايشگاه ثارالله به قرائت سخنان حضرت آيت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت هفته دفاع مقدس و روز تجليل از شهيدان و ايثارگران، که تاكید كردند پرداخت : ملت ایران با فداكاری شهیدان و با صبر و پایداری آزادگان و جانبازان و با گذشت و بزرگواری خانواده های آنان توانست خود را به قله های عزت برساند. این بازدید به همت كانون مهرجان و زیر نظر معاونت فرهنگي این واحد دانشگاهی و با هدف آگاهي از وضعيت جانبازان و آشنائی با اوضاع و شرايط دوران دفاع مقدس صورت پذیرفت.
      عيادت دانشجويان و کارکنان واحد پزشكي تهران از آسايشگاه جانبازان ثارالله

رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران با اشاره به بیانات حضرت آيت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و در تجليل از شهيدان و ايثارگران، گفت : ملت ایران با فداكاری شهیدان و با صبر و پایداری آزادگان و جانبازان و با گذشت و بزرگواری خانواده های آنان توانست خود را به قله های عزت برساند.
رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گزارشی از حضور دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی در کنار جانبازان فداکار دفاع مقدس در آسايشگاه جانبازان ثارالله تاریخ 29 بهمن ماه سال جاری مصادف با ايام سالروز پيروزي انقلاب اسلامي ايران خبر داد .
مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران گفت : این بازدید به همت دانشجویان فعال عضو كانون مهرجان و با هدف آگاهي از وضعيت جانبازان و آشنائی با اوضاع و شرايط دوران دفاع مقدس صورت پذیرفت.
وی در ابتدای دیدار از جانبازان آسايشگاه ثارالله با قرائت سخنان حضرت آيت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به فداكاری شهیدان و صبر و پایداری آزادگان و جانبازان و همچنین گذشت و بزرگواری خانواده های آنان اشاره کرد و ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات نوع دوستانه و پیگیری های مجدانه دانشجویان و کارکنان بخاطر تجدید یاد و خاطرات دوران ایثار و جهادت گفت :همانطور که در زمان جنگ و به فرمان حضرت امام خميني (ره) اقشار مردم در جبهه هاي جنگ حاضر یافته و زمينه پيروزي حق بر باطل را مهيا نمودند ، در حال حاضر نيز با پيروي از ولايت فقيه ، و حضور كوشا و فعال در سنگر علم و دانشگاه ها بایستی موجبات ترقي و پيشرفت علمي كشور را مهيا نمايند . گفتنی است : در اين ديدار صميمانه که درتاریخ 29 بهمن ماه سال جاری از آسايشگاه جانبازان ثارالله انجام شد . دانشجويان ضمن آگاهي از وضعيت جانبازان ، پاسخ سؤلات خود را ، در خصوص اوضاع و شرايط دوران دفاع مقدس را دريافت نمودند .

عيادت دانشجويان و کارکنان واحد پزشكي تهران از آسايشگاه جانبازان ثارالله نسخه قابل چاپ