دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران طي گفتگوئی از برگزاري کارگاه مقاله نویسی علمی در تاریخ دوم اسفند ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات بیمارستان جواهری خبر داد . معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران در باره اهداف و نحوه برگزاري سومین « کارگاه مقاله نویسی علمی » گفت : این کارگاه با هدف ارتقاء توانمندی اساتید در نگارش مقالات علمی ، آشنایی اساتید با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی –پژوهشیو ISI و نیز کسب مهارت در انجام طرحهای پژوهشی توسط استاد ارجمند دکتر شاهین آخوندزاده بر پا شده است .
      برگزاري سومین « کارگاه مقاله نویسی علمی » در واحد پزشكي تهران

به همت معاونت پژوهش و فناوری و با همکاری مرکز تحقیقات علوم پزشکی صورت پذيرفت :
دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران طي گفتگوئی از برگزاري کارگاه مقاله نویسی علمی با برنامه ریزی مرکز توسعه پژوهش و فناوری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور و شرکت فعال 70نفر ازاساتید عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی در تاریخ دوم اسفند ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات بیمارستان جواهری خبر داد .
معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران در باره اهداف و نحوه برگزاري سومین « کارگاه مقاله نویسی علمی » گفت : این کارگاه با هدف ارتقاء توانمندی اساتید در نگارش مقالات علمی ، آشنایی اساتید با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی –پژوهشیو ISI و نیز کسب مهارت در انجام طرحهای پژوهشی توسط استاد ارجمند دکتر شاهین آخوندزادهبر پا شده است .
دكتر محسني نيز در باره اهميت و ضرورت برگزاري اين كارگاه گفت : امروزه تحولات تكنولوژي و اينترنت بر روند كلي فعاليت هاي پژوهشي دانشگاهها تأثيربسزائي دارد . در شرايط كنوني هزينه، وقت و تلاش زيادي صرف آموزش نيروهاي مستعد و نخبه در دانشگاه مي‌شود، در حاليكه بهره‌گيري علمي از اين استعدادها خيلي ضعيف است .
وی افزود : در آخرین جلسه از کارگاه مقاله نویسی فنون مقاله نویسی علمی ، شناخت مجلات معتبر دانشگاهی و روشهای ارسال مقاله به مجلات مختلف و همچنین نحوه داوری و پاسخ به مقالات داوری شده آموزش داده شد .
معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران ضمن تشکر از تلاشهای مدیریت امور پژوهشی ، پرسنل دفتر پژوهش و مرکز تحقیقات علوم پزشکی که در برگزاری این کارگاه نهایت تلاش خود را انجام دادند اظهار امیدواری نمود : این کارگاه با ارتقاء دانش و پژوهش و چگونگی مقاله نویسی به زبان علمی محققین حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد موجب افزایش تولیدات علمی و مقالات پژوهشی با کیفیت حوزه علوم پزشکی گردد .
دکتر ماندانا حسن زاد رئیس مرکز تحقیقات علوم پزشکی واحد پزشکی تهران در پايان سومین کارگاه مقاله نویسی علمی با همکاری مرکز توسعه پژوهش و فناوری بیان داشت : امید داریم این کارگاه ها راهی برای پژوهش های بنیادی و کاربردی و حاصل آن تولید علم باشد .
در پایان دکتر منیره میرفیضی مسئول برگزاری کارگاهها در مرکز توسعه پژوهش و فناوری در علوم پزشکی دانشگاه آزاد افزود : لیست برگزاری کارگاههای سال آتی متعاقبا اعلام خواهد شد ، و به کلیه شرکت کنندگان در این کارگاه گواهینامه اعطاء می گردد .

برگزاري سومین « کارگاه مقاله نویسی علمی » در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ