در تاریخ شنبه 29 تیر ماه سال جاری ومقارن با میلاد پر سعادت مولی الموحدین علی بن ابیطالب ،مراسم تودیع دکتر عبدالحمید نجفی معاونت مالی – اداری واحد پزشکی تهران ومعارفه دکتر سید احمد سید مهدی با حضور دکتر احمد فیروزان رئیس واحد پزشکی تهران ،معاونین و جمع کثیری ازکارکنان واحد با تلاوتی از آیات قران کریم در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران برگزار گردید . دکتر فیروزان در این مراسم با تقدیر و تشکر از خدمات ارزشمند دکتر نجفی در طول هفت سال تصدی پست معاونت مالی –اداری واحد پزشکی تهران گفت : رفتار و شخصیت متین ، نظرات کارشناسانه و دلسوزی بزرگوارانه دکتر نجفی الگویی مناسب برای بنده و کلیه پرسنل دانشگاه است . وی سپس با اشاره به مدیریت و عملکرد موفق دکتر سید مهدی در اداره بیمارستان بوعلی وی را به جانشینی این سمت منصوب نمود . در ادامه مراسم دکتر سید مهدی درارائه اهداف و برنامه های خود گفت : جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در کشورعزیزمان ایران ،همچون جزیره ای تنهااست که از هیچ بودجه دولتی تغذیه نمی شود . وی افزود: دانشگاه های علوم پزشکی دولتی و به تبع آنها بیمارستانهای آموزشی با دریافت سرانه بودجه ،متکی به درآمد نفت می باشند ولی دانشگاه آزاد بدون دریافت هیچگونه کمکی از این ذخیره ملی که متعلق به کلیه آحاد مردمی ، و منجمله خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است ، باید روی بازو و تواناییهای خودش حساب کند . بدین ترتیب شریان اصلی و نبض حیات دانشگاه آزاد اسلامی ، این نهاد مردمی در دست خانواده های دانشجویان است . وی گفت : تا چندی پیش دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای گذرانیدن بخش های بیمارستانی به سایر مراکز درمانی اعزام می شدند . ولی در حال حاضر واحد پزشکی تهران چهار بیمارستان و درمانگاه در چهار گوشه شهر تهران بزرگ دارد . برای استقلال و ارتقاء سطح کیفی این بیمارستانها ما نیز همانند بخش دولتی وارد مرحله بحران شده ایم و چاره کار تنها یک عزم جدی و اراده ای همگانی است . وی سه اصل ایجاد الفت بین اعضا ، امنیت و رفع گرسنگی را ملاک تشخیص یک جامعه اسلامی اعلام نمود و گفت ، پیش شرط رسیدن به استقلال و خود شکوفایی برای هر مجموعه و سازمانی رعایت این سه اصل است و اظهار امیدواری نمود با همکاری وهمدلی و درک شرایط موجود توسط یکایک اعضای این مجموعه بزودی شاهد رشد و توسعه کمی و کیفی واحد پزشکی تهران و تجهیز بیمارستانهای تابعه آن خواهیم بود .

بیمارستانهای واحد پزشکی تهران در حال گذار از مرحله بحران و خیزش بسوی استقلال و خودکفایی نسخه قابل چاپ