مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی به همراهي دكتر شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران دكتر سيّدعلي ابطحي رييس مركز توسعه‌ي خدمات سلامت دانشگاه آزاد اسلامي و در جمع هيات رئيسه و روساي بيمارستانهاي جواهري ، امير المومنين بوعلي وابسته به اين واحد دانشگاهي از پروژه های عمراني و توسعه فضاهاي آموزشي و درماني و نيز عمليات مربوط به احداث سالن ورزشي واحدپزشكي تهران بازديدكرد .

به گزارش مدير روابط عمومی واحد پزشكي تهران ، معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید خود از پروژه های عمرانی درحال احداث واحد پزشكي تهران گفت: در حال حاضر معاونت عمران دانشگاه آزاد اسلامی با فعالیت های عمرانی 420 واحد دانشگاه آزاد اسلامی که در سراسر کشور پراکنده هستند در ارتباط و هماهنگی است که حداقل حدود 320 واحد هم اکنون از نظر عمرانی دارای فعالیت می باشند. مهندس هاشمی در خصوص نحوه نظارت بر روی این پروژه ها گفت: فعالیت های عمرانی زیر نظر واحدهای دانشگاهی ولی با نظارت عالیه معاونت عمران دانشگاه آزاد اسلامی صورت می گیرد و معاونت عمران بر روی این پروژه ها از نظر کمی و کیفی نظارت می کند. وی با بیان این مطلب که واحد پزشكي تهران یکی از واحد های بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است كه به دليل داشتن مراكز درماني و سه بيمارستان بزرگ و درمانگاه در چهار گوشه كلان شهر تهران از موقعيت استثنائي هم در نظام آموزش عالی کشور و هم در حوزه بهداشت و سلامت از اهميت ويژه اي برخوردار است . وي ضمن بازديد از بيمارستان جواهري و به منظورامكان سنجي و تجهيزات توسط پزشكان متخصص بخش قلب مورد معاينات دقيق و تست ورزشي قرار گرفت . مهندس هاشمی با تقدير از توجه و رسيدگي رئيس واحد پزشكي تهران و همچنين خدمات دكتر علي عبدالهي رئيس بيمارستان جواهري از امكانات و تجهيزاتي كه در اين بيمارستان براي ارائه خدمات پزشكي براي مراجعه كنندگان و بيماران بوجود آمده تقدير و تشكر نمود . گفتني است در نشست پاياني مراسم بازديد روساي بيمارستانهاي بوعلي و امير المومنين به تشريح وضعيت و برخي مشكلات اجرائي در روند توسعه فضاهاي بيمارستانها توضيحاتي ارائه نمودند و خواستار رفع موانع از طريق مراجع قانوني و تاثير گذار در تسريع امور شدند . مهندس هاشمي در خصوص الویت بندی پروژه های عمرانی گفت: در نشست تخصصی که با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد، این الویت ها تعیین و اطلاع رسانی خواهد شد اما آنچه بدون تردید در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی برآن تأکید شده است گذر از روند کمی به سمت و سوی کیفی سازی در واحدهای دانشگاهی است.

بازدید مهندس محسن هاشمی معاون عمران و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی از پروژه های عمرانی واحدپزشكي تهران نسخه قابل چاپ