عنوان استاد وابسته به دانشگاه آزاد از سوی دکتر باقر لاریجانی معاون رئیس دانشگاه آزاد در علوم پزشکی به پروفسور مجید سمیعی جراح مشهور مغز و اعصاب و چهره ماندگار ايران و جهان اعطا شد

در این مراسم که با حضور مسئولان ارشد و دست اندركاران اجرائي حوزه معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي برگزار شد عنوان استاد وابسته دانشگاه آزاد به پروفسور مجید سمیعی اهدا شد. در این مراسم دكتر باقر لاريجاني معاون رئیس دانشگاه آزاد در علوم پزشکی با بیان اینکه در طول چند ماه گذشته از پروفسور سمیعی درخواست کردیم که عضو برد تخصصی بیمارستان فرهیختگان شود ، گفت: با توجه به مصوبه هیئت امنا در هفته آینده تعدادی از اساتید پزشکی دانشگاهی معروف با دانشگاه‌ آزاد همکاری خواهند کرد. پروفسور مجید سمیعی نیز با بیان اینکه همیشه سعی می‌کنم احساسات خود را که ناشی از تجربه‌های زندگی است بیان کنیم، گفت: امروز در بهترین محیط دنیا هستیم که آن محیط دانشگاهی است و اساتید دور هم در این مراسم جمع شده‌اند. وی با بیان اینکه من به عنوان استاد، بزرگترین مسئولیت اجتماعی را در دنیا گرفته‌ام، اظهار کرد: در دنیا مسئولیتی بزرگتر از استادی وجود ندارد چرا که آینده جوانان، کشور و دنیا در دست اساتید است و نباید این موضوع را دست کم گرفت. سمیعی با بیان اینکه استاد می‌تواند اثر مثبت و منفی داشته باشد، تصریح کرد: گناهی از این بالاتر وجود ندارد که یک استاد نتواند جوانان را پرورش دهد. بنابراین زمانی که دانشجویی از من سوال می‌کند تمام تمرکز و حواس خود را می‌گذارم که چگونه راه درست را به او نشان دهم چرا که یک جواب غلط می‌تواند آینده دانشجو را خراب کند. وی با بیان اینکه مردم باید احساس کنند که اساتید مهمترین قشر جامعه هستند گفت: هیچ کس نباید به این ببالد که سمت وزارت یا حتی ریاست جمهوری را گرفته است چرا که اینها همه زودگذر است اما استادی مهمترین سمتی است که وجود دارد و اجتماع باید به آن احترام بگذارد. وی همچنین با بیا اینکه دانشگاه آزاد پتانسیل بسیار زیادی دارد، اظهار کرد: از زمانی که دکتر لاریجانی در این سمت قرار گرفت، با من صحبت کرد و آنچه که در قلبش برای دانشگاه آزاد بود به من ارائه و از من درخواست کرد که در این دانشگاه حضور پیدا کنم تا بتوانیم کارهای بین المللی خوبی انجام دهیم. سمیعی افزود:‌ این برنامه‌ها بسیار مفصل و در سطح بسیار بالایی خواهد بود. به گزارش ایسنا در این مراسم از تمبر یادبود پروفسور مجید سمیعی نیز رونمایی شد.

رونمایی از تمبر یادبود "پروفسور سمیعی" و اعطای عنوان استاد وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي نسخه قابل چاپ