با همكاري معاونت آموزشي و تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكي صورت پذيرفت : دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي رشته هاي علوم پزشكي در واحد پزشكي تهران خبر داد .
معاون آموزشي واحد پزشكي تهران گفت : آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته هاي پزشكي ، دندانپزشكي و دارو سازي تهران ، قشم ، ساری و تنكابن روزپنجشنبه پانزدهم اسفند ماه سال جاري راس ساعت 9 صبح در ساختمان دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران و با نهايت دقت و صحت برگزار گرديد .
دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران در جریان بازدید از آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته هاي علوم پزشكي گفت : واحد پزشكي تهران به عنوان قطب اصلي دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي در برگزاري این آزمون ها برگزیده شده است .
دكتر امیر عباس لشکری مدیر کل آموزش واحد پزشکی تهران در باره چگونگي و نحوه برگزاري آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي گفت : آزمون فوق تحت نظارت هيات اعزامي وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكي و معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي و با همكاري دست اندركاران اجرايي حوزه معاونت آموزشي واحد پزشكي صورت پذيرفت .
وي افزود : آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي با حضور دكتر شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران ، دكتر سيّدعلي ابطحي رييس مركز توسعه‌ي خدمات سلامت دانشگاه آزاد اسلامي، جبرائیل نسل سراجی رئیس مرکز توسعه آموزش علوم پزشکی ، دکتر میرزایی معاون مالي و اداري ، دكتر فرشته شاه محمدي مدير كل نظارت و ارزشيابي رشته هاي علوم پزشكي و دکتر زهتابی برگزار شد . در پایان دكتر لشکری در باره تعداد شركت كنندگان گفت : در آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي اسفند ماه 1392 تعداد داوطلبان حدود 600 نفر دانشجو بوده است كه بيشترين درصد شركت كننده در امتحانات فوق از واحد پزشكي تهران بوده است .
وي افزود : برگزاري امتحان با هماهنگي هاي قبلي بين مركز سنجش وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي و حوزه اجرايي مربوطه برنامه ريزي شده است .و نمرات اكتسابي دانشجويان مي تواند بعنوان يك شاخص علمي دانشجويان اين دانشگاه را در رقابت با ساير دانشجويان پزشكي دانشگاههاي علوم پزشكي مطرح نمايد .
به گزارش روابط عمومی واحد پزشکی تهران : آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته علوم پزشكي همه ساله در دونوبت و به فاصله زماني شش ماه در شهريور و اسفند ماه برگزار مي شود و دانشجويان رشته هاي گروه پزشكي براي ورود به مقاطع بالاتر تحصيلي در آزمون جامع علوم پايه ( از علوم پايه به مقطع فيزيو پاتو لوژي ) و آزمون پيش كارورزي ( از مقطع كارآموزي باليني به كارورزي ) در اين آزمونها كه بصورت جامع و سراسري برگزار مي گردد شركت مي كنند. .
گفتني است : مجموعه سوالات آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته علوم پزشكي ازسوي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي طرح و بطور همزمان در همه دانشگاههاي دولتي علوم پزشكي و دانشگاه آزاد اسلامي در سراسر كشور اجرا مي شود .

برگزاري آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته هاي علوم پزشكي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ