برگزاری بازارچه خیریه بهارانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران

به همت معاونت فرهنگی و با همکاری کانون مهر جان صورت پذیرفت :
برگزاری بازارچه خیریه بهارانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران
رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گفتگویی از برگزاری بازارچه خیریه بهارانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران با محوریت یاری رسانی در روزهای 18 و 19 اسفند ماه سال جاری خبر داد .
وی گفت : در این مراسم دو روزه که با همت دکتر میر مسعود فاطمی معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران و با همکاری کانون مهر جان از ساعت 9 صبح تا 16 بعد از ظهر در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران برپا شده است ، محصولات صنایع دستی ایرانی ، گل ، تابلو ، نقاشی و غذا عرضه شد.
مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران افزود : از استقبال کنندگان این بازارچه می‌توان به اساتید و اعضای هیات علمی و دانشجویان اشاره کرد.
خانم حیدر نیا مسئول کانون مهرجان و دانشجوی رشته پزشکی این واحد دانشگاهی در ادامه با شعار ما به تمام جان های سرزمینمان مهر می ورزیم به اهداف و حیطه فعالیت این کانون اشاره نمود :
اهداف :
- تلاش صادقانه و خالصانه در جهت کاستن از دردها و رنج های نیازمندان برای رضای خداوند
- ترویج فرهنگ نوع دوستی در بین دانشجویان
- افزایش امید به زندگی و تلاش برای رسیدن به اهداف در بین دانشجویان افزایش آگاهی دانشجویان نسبت به امور خیریه
و
حیطه فعالیت :
- طرح شفا : ویزیت پزشکی و معاینه ی دندان پزشکی رایگان خانواده های بی بضاعت
- جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی دانشجویان ، کارمندان و اساتید
- پشتیبانی مالی – فرهنگی و تحصیلی از خانواده های نیازمند
- بازدید و برپایی جشن ها و مراسم گوناگون در آسایشگاه های معلولین و سالمندان و ...
وی در پایان از تمامی دست اندرکاران برگزاری بازارچه خیریه بهاران کانون مهرجان که به خصوص حوزه معاونت فرهنگی ، حراست ، بوفه ، نگهبانی و روابط عمومی تشکر و قدردانی کرد .

برگزاری بازارچه خیریه بهارانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ