دکتر سید محمود طباطبایی رئيس جديد واحد پزشكي تهران گفت : قبول مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون در نظر گرفتن رتبه و موقعیت باعث افتخار است. رییس واحد پزشکی دانشگاه آزاد، در مراسم تودیع و معارفه رییس واحد علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی، درباره پذیرش مسئولیت اداره واحد پزشکی تهران، افزود: این مسئولیت را بنا به توصیه بنیانگذار و معمار دانشگاه آزاد، آیت الله هاشمی رفسنجانی پذیرفتم، ایشان معتقد بودند که امروز دانشگاه در جایگاه رفیع خود قرار دارد بنابر این حوزه پزشکی هم باید در مسیر پیشرفت قرار گیرد.

دکتر سید محمود طباطبایی رئيس جديد واحد پزشكي تهران با اشاره به این که هر چه مسئولیت و شرایط معنوی تر باشد، بار مسئولیت سنگین تر است، گفت: هر فردی در مقابل مسئولیتی که برعهده دارد باید پاسخگو باشد. وی با اشاره به جایگاه علمی ایران در دنیا، اظهار داشت: اگر نظام ما امروز با تمام مشکلات در عرصه بین المللی حرفی برای گفتن دارد به خاطر حضور دانشمندان است. رییس جدید واحد پزشکی تهران با اشاره به نقش تاثیر گذار دانشگاه در بهبود کیفیت بهداشت و درمان، تصریح کرد: اگر امروز امکانات خدمت رسانی در بیمارستان ها ارتقا یافته است به خاطر وجود دانشگاه است چرا که دانشگاه مسئول سلامت مردم، توسعه و پیشرفت نظام سلامت است. در این مراسم، دکتر شاهرخ رامین، رییس سابق واحد پزشکی تهران، با اشاره به تدوین برنامه استراتژیک این واحد همراه با تغییر رویکرد دولت،گفت: در دهه فجر سال گذشته زمان نوشتن برنامه استراتژیک این واحد با مشکلات و موانعی روبرو بودیم که خوشبختانه در زمان تدوین برنامه استراتژیک امسال تمام تهدیدها از بین رفته بود. وی با اشاره به تشریح برنامه های زمان مسئولیتش، گفت: حمایت آیت الله هاشمی رفسنجانی از گروه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی یک اتفاق بزرگ محسوب می شود.

دكتر طباطبائي : قبول مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون در نظر گرفتن رتبه و موقعیت باعث افتخار است. نسخه قابل چاپ