قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی، در مراسم تودیع و معارفه رییس واحد علوم پزشکی تهران و در ابتدای سخنان خود با اشاره به پتانسیل قوی این مجموعه در آموزش عالی کشور، اظهار داشت: واقعیت این است که درصد بالایی از بار آموزش پزشکی کشور بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است که حدود 40 درصد از نظر تعداد دانشگاه ها و حدود 25 درصد از نظر رشته ها است.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی در توضیح این موضوع که مجموعه حوزه پزشکی، درصد قابل توجهی از پژوهش دانشگاه را با همین تعداد محدود هیات علمی و تعداد محدود پرسنل و دانشجو به انجام رسانده است، افزود: از یک میلیون و نیم دانشجوی دانشگاه آزاد، حدود 60هزار نفر دانشجوی پزشکی هستند. دکتر لاریجانی همچنین با اشاره به اینکه راه اندازی مجموعه ای با این عظمت کار بسیار مشکلی است، تصریح کرد: موافقت ها و مخالفت های متعددی در مسیر راه بود که کار را دشوارتر می کرد، اما این مجموعه عظیم آموزشی الان راه اندازی شده است. و واقعیت این است که درصد بالایی از بار آموزش پزشکی کشور بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است که حدود 40 درصد از نظر تعداد دانشگاه ها و حدود 25 درصد از نظر رشته ها است. وی در ادامه با اشاره به این نکته که حوزه آموزش پزشکی مجموعه ای از خدمات آموزشی و بستر خوب پژوهشی است گفت: تلاش زیادی شد که مراکز توسعه و پژوهش را در بیمارستان ها راه اندازی کنیم و به زودی این دستورالعمل را به واحدهای دانشگاه آزاد ابلاغ می کنیم که در هر بیمارستان، مرکز توسعه و پژوهش برای خدمت رسانی به همه پژوهشگرانی که در این حوزه هستند راه اندازی شود. البته این موضوع منافاتی با مراکز تحقیقاتی هدف مدار ندارد.

دكتر لاريجاني : پتانسیل و ظرفيت دانشگاه آزاد اسلامي در مجموعه آموزش عالی کشور بسيارقوی است نسخه قابل چاپ