قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی، با بیان اینکه هنوز در دانشگاه مراکز تخصصی و فوق تخصصی نداریم و پی-اچ-دی های حوزه پزشکی هنوز راه اندازی نشده اظهار داشت: حوزه پزشکی پتانسیل عظیمی دارد که ما باید روی آن سرمایه گذاری کنیم و این آینده ای است که می تواند برای دانشگاه آزاد اسلامی بسیار کارساز باشد و لذا این هدف مداری که توسط آقای دکتر میرزاده در اختیار هیات امنای دانشگاه گذاشته می شود، یک هدف گذاری درست برای ارتقای دانشگاه است.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی، در مراسم تودیع و معارفه رییس واحد علوم پزشکی تهران با اشاره به پتانسیل قوی این مجموعه در آموزش عالی کشور، اظهار داشت: واقعیت این است که درصد بالایی از بار آموزش پزشکی کشور بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است که حدود 40 درصد از نظر تعداد دانشگاه ها و حدود 25 درصد از نظر رشته ها است. لاریجانی همچنین با بیان اینکه هنوز در دانشگاه مراکز تخصصی و فوق تخصصی نداریم و پی-اچ-دی های حوزه پزشکی هنوز راه اندازی نشده اظهار داشت: حوزه پزشکی پتانسیل عظیمی دارد که ما باید روی آن سرمایه گذاری کنیم و این آینده ای است که می تواند برای دانشگاه آزاد اسلامی بسیار کارساز باشد و لذا این هدف مداری که توسط آقای دکتر میرزاده در اختیار هیات امنای دانشگاه گذاشته می شود، یک هدف گذاری درست برای ارتقای دانشگاه است. وی در ادامه افزود: ما در مجموعه دانشگاه آزاد، پکیج آموزش و پژوهش و ارائه خدمات داریم و باید با یک مهندسی خوب میان آن ها پیوند ایجاد کنیم تا باعث ارتقا یکدیگر شوند. لاریجانی همچنین با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران از لحاظ آموزش و پژوهش در صدر دانشگاه های کشور است، اظهار داشت: باید همه کشور را تقویت کنیم و بنا هم بر این است که آمایش سرزمینی را با یک مدل در کشور، برای توسعه دانشگاه آزاد دنبال کنیم. وی با اشاره به خاص بودن شرایط مجموعه واحد علوم پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: ما در این واحد باید ضمن اینکه نگاه کشوری خود را حفظ می کنیم، نقش الگو سازی برای کشور ایفا کنیم و این در حالی است که هنوز تا آن مرحله فاصله زیادی داریم. قائم مقام رییس دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی با اشاره به مسیر سخت و طولانی تصویب رشته های تخصصی و فوق تخصصی و رشته های جدید افزود: تا چندی پیش تصویب یک رشته گاهی 12 سال طول می کشید، اما الان با تغییر مکانیزم های جدید به دو سال کاهش یافته است. این در حالی است که ما 78 تا 90 رشته پزشکی داریم. با این اوضاع چند سال طول می کشد تا مجوز این رشته ها را بگیریم. لاریجانی ضمن اظهار امیدواری از اینکه دانشگاه آزاد بتواند با کمک میانبرها، دوستان و استادانی مثل دکتر طباطبایی مسیر تصویب رشته های فوق تخصص و دکترای تخصصی را در زمان کمتری طی کند، گفت: با توافقاتی که اخیرا با وزارت بهداشت و حوزه های آموزشی داشته ایم، راه های میانبر را رصد کرده ایم. بهرحال نیاز است تعداد زیادی از فلوشیپ ها و رشته ها را داشته باشیم، ضمن اینکه فلوشیپ های بالینی برای بیمارستان ها تحول آفرین هستند و می توانند جنبش و جوشش بیشتری ایجاد کنند.

دكتر لاريجاني : راه اندازي مراکز تخصصی و فوق تخصصی وph.d حوزه پزشکی براي ارتقاء دانشگاه هدف گذاري شده است نسخه قابل چاپ