دكتر سيد محمود طباطبائي رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران علوم پزشکی در آستانه سال نو،فرا رسیدن بهار و جوشش امید و زندگی را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي و كليه استادان ، دانشجويان و كاركنان معزز اين واحد دانشگاهي تبریک گفت.
در این پیام آمده است:
      پیام تبریک رئیس واحد پزشكي تهران به مناسبت فرارسیدن سال نو

در این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن ارحیم
استادان گرامي، دانشجويان عزيز و همكاران محترم
اينك كه مشيت الهي بر اين قرار گرفته است تا در آستانه سال نو و تجدید حیات طبیعت که نشانه قدرت لایزال پروردگار است در خدمت خانواده معزز دانشگاه واحدعلوم پزشكي تهران باشم ، ضمن شكر اين نعمت الهي ، از شما استادان فرهيخته، دانشجويان سرآمد و همكاران عزيز دانشگاه در انجام اين مسئوليت خطير و خدمت به جامعه علمي و اعتلاي ميهن عزيز اسلامي استمداد مي طلبم ، تا همچنان با تلاش خود در حوزه هاي مختلف آموزشي و پژوهشي دانشگاه و نيز ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه يار و همراه باشيم.
امید است سال جدید افق روشنی از همدلی هایمان باشد . جشن ظهور آشكار خداوند را به شما عزيزان و اهل خانه تان شادباش مي گويم
اي گرداننده قلب ها و ديده گان ،
واي افروزنده روزان و شبان ،
حاليا بخت ما را خوش گردان .
دكتر سيد محمود طباطبائي
رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران