جمعي از كاركنان عضو تعاونی مسکن مهر واحد پزشکی تهران ضمن بازديد از مراحل پاياني پروژه هاي مسكوني طرح مهر از همكاري و تلاش مسئولان تعاوني مسكن و حمايت مالي و معنوي رئيس واحد پزشكي تهران تقدير و تشكر نمودند .
در اين جلسه كاركنان ضمن مطرح نمودن نقطه نظرات و برخي مشكلات ، نداشتن قرارداد رسمي براي تحويل مسكن مهر و نيز عدم پاسخگوئي مسئولان تعاوني را يكي از بزرگترين دغدغه هاي خود براي طي دوران انتظار برشمردند .
      نداشتن قرارداد رسمي براي تحويل مسكن مهر بزرگترين دغدغه كاركنان واحد پزشكي تهران

در جريان اين بازديد كه روز يكشنبه 25 اسفندماه سال جاري با حضور دكتر شاهرخ رامين رئيس سابق واحد پزشكي تهران ، هيات رئيسه و كليه اعضاي تعاوني مسكن اعم از كاركنان ، دانشجويان وتعدادي از اعضاي هيات علمي صورت پذيرفت ، در خصوص نحوه واگذاري و تاريخ تحويل واحد هاي مسكوني طرح مهراين واحد دانشگاهي به متقاضيان حائز شرايط، بحث و تبادل نظر صورت گرفت و با تعهد مالي رئيس واحد پزشكي تهران شرايط تنظيم قرار داد وشرايط واگذاري و تحويل كليد به كاركنان وارد مرحله اجرائي شد .
دكترشاهرخ رامين در نشست صميمانه اي كه در پايان اين مراسم با حضور كليه بازديد كنندگان ودر سالن اجتماعات برگزار شد به سياستگذاري ها و اقداماتي كه در جهت ایجاد شرایط رفاهی دانشگاهیان و از سوی مدیریت این دانشگاه در دستور کار قرار گرفته است ، اشاره كرد .
وي گفت : همانطوريكه در جريان اين بازديد مشاهده شد ، از يك ساله گذشته تا كنون اقدامات و تلاشهای بسياري توسط مسئولین تعاونی مسکن واحد پزشکی تهران در جهت خریداری دو قطعه زمین در اراضی شهرستان رودهن و در منطقه مهر آباد و به مساحت تقریبی 2200 متر برای ساخت 50 واحد مسکونی صورت گرفته است . وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد 100 واحد مسكوني طرح مهركه در حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مراحل پاياني آن در حال تكميل است افزود: با اختصاص تسهیلات بانکی و اعطای وام 25 میلیون تومانی به افراد حائز شرایط قرار بود تعداد 50 دستگاه از اين واحد هاي مسكوني تا اواخر سال جاري آماده تحويل شود .
دكتر رامين تصريح نمود :با تغییر مدیریت کلان در حوزه مسکن كه همزمان با تغییر دولت اتفاق افتاد شاهد روند و وقفه اي هستيم كه در سطح كشوري اجراي اين طرح را تحت‌تاثیر قرار داده است و اينك تبعات آن در ابراز نگراني كاركنان اين مجموعه نيز مشهود است ، مسئله‌ای که باعث شده ساخت بخش زیادی از واحدهای این طرح با تاخیر مواجه شود .
در ادامه دكتر رامين با تشريح وضعيت فعلي پرسنل واحد را به آرامش و صبوري فرا خواند و گفت : با توكل و ايمان به خداي متعال ، اتحاد ، صبوري و اميدواري و همچنين درك اين شرايط انتقالي و گذار با مسئولان همكاري كنند .
گفتني است : قرارداد و زمينه تحويل واحد هاي مسكوني با مذاكره مستقيم و حمايت هاي مالي و معنوي دكتر رامين با مسئولان ذيربط فراهم شد و مراحل عملیاتی شدن آن نيز در دست اقدام است .
كاركنان و اعضاي تعاوني مسكن با قدرداني از زحمات دلسوزانه رئيس سابق واحد پزشكي تهران و مشاور آقاي دكتر لاريجاني قائم مقام حوزه علوم پزشكي در امر رسيدگي به وضعيت خانه و كاشانه كاركنان واحد ، خواستار عدم كسر اقساط در آستانه سال جديد شدند .
شايان ذكر است از اجرای طرح مسكن مهر در كشور چندسالی است كه می‌گذرد و متقاضیان آن، كه بیشتر اقشار متوسط با درآمد كم‌ هستند، در انتظار دریافت خانه‌ای با امكاناتی متوسط برای بهره‌مند شدن از زندگی راحت و مناسب هستند.
این پروژه هر چند به خانه دار شدن كاركنان كمك می‌كند ولی مانند سایر مسكن‌های مهر در كل كشور از نقاط ضعف و قوت بسیاری برخوردار است . و تلاش اين مجموعه دانشگاهي در صدد رفع اين معضل كاركنان واحد پزشكي مي باشد .
اسامي 16 نفر کارکنان حاضر در جلسه و عضو تعاونی مسکن مهر واحد پزشکی تهران كه عبارتند از خانم ها :
1- فاطمه سادات دیباجی پرستار بیمارستان جواهری
2-عصمت شهری کارمند متصدی امور دانشجویی واحد پزشکی
3-افسانه امینیان کارمند متصدی امور پژوهشی
4-فرناز فهیم نیا مسئول اداره آموزش در مقطع فیزیوپاتولوژی
5-زهرا عبدالرضا قره باغ عضو هیأت علمی دانشکده پرستاری
6-رضوان رقت کارشناس مسئول آزمایشگاه دانشکده پرستاری
7-شیوا شمسیان مهر کارشناس آزمایشگاه دانشکده پرستاری
8-مریم حسینی نژاد کارشناس آزمایشگاه فیزیک واحد پزشکی 9-سیما برزگران حسینی کارشناس آزمایشگاه هماتولوژی واحد پزشکی
و آقايان :
10-مهدی یعقوبی صندوقدار پذیرش بیمارستان جواهری
11-اکبر کرمی خدمات آزمایشگاه واحد پزشکی تهران