فراخوان شركت در ششمين المپياد دانشجويان علوم پزشكي كشور

دكتر زهرا ناديا شريفي مسئول المپياد دانشجوئي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري ششمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سرار کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نیمه دوم شهریور ماه سال 1393 خبر داد . وي از کلیه دانشجویان علاقمند در خواست نمود جهت ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر به بخش آناتومي دانشگاه مراجعه نمايند . وي گفت : مهلت ثبت نام حداكثر تاريخ پنجشنبه 21 فروردين ماه مي باشد . مسئول المپياد دانشجوئي واحد پزشكي تهران ، محورهای اصلی المپیاد ششم را در چهار حیطه به شرح موارد زیر اعلام نمود: استدلال باليني:حيطه هاي ماژور پزشكي عمومي مديريت نظام سلامت:پوشش همگاني خدمات سلامت تفكر علمي در علوم پايه:ژن درماني هنر در آموزش پزشكي:جايگاه شبيه سازها، بازيها و هوش مصنوعي در آموزش پزشكي گفتني است دانشجويان مستعد واحد پزشكي تهران در اولين المپياد پزشکي کشوري كه در تاريخ دوم لغايت هشتم مرداد ماه سال1388 در شهر اصفهان برگزار شد ، موفق به کسب مدال طلا در شاخه انفرادي و مدال نقره المپياد در قسمت تيمي شده اند . مهنا کاظم پور موفق به کسب رتبه نخست و دريافت مدال طلا در حيطه استدلال باليني و در بخش تيمي، مهنا کاظمي، فاطمه سادات مصطفوي و ياسر تاسه زر، موفق به کسب مدال نقره المپياد و کسب افتخاري ديگر براي دانشگاه آزاد اسلامي و باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران پزشکي شدند.

فراخوان شركت در ششمين المپياد دانشجويان علوم پزشكي كشور نسخه قابل چاپ