دكترباقر لاريجاني قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس واحد پزشكي تهران، دكتر سيد علي ابطحي رئيس مركز توسعه خدمات سلامت دانشگاه آزاداسلامي و مهندس محسن هاشمي معاون عمران دانشگاه در جمع هيات رئيسه دانشگاه و به همراهي دكتر خطيب رئيس بيمارستان اميرالمؤمنين (ع) از بخش ها و قسمت هاي مختلف اين بيمارستان در روز جمعه 22 فروردين ماه بازديد نمودند . در جريان اين ديدار در خصوص چگونگي ارتقاء كيفيت آموزشي و درماني اين بيمارستان بحث و تبادل نظر شد و تجهيز و نوسازي بيمارستان اميرالمؤمنين (ع)در الويت و دستور كار قرار گرفت

روز جمعه 22 فروردين ماه دكترباقر لاريجاني قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس واحد پزشكي تهران، دكتر سيد علي ابطحي رئيس مركز توسعه خدمات سلامت دانشگاه آزاداسلامي و مهندس محسن هاشمي معاون عمران دانشگاه در جمع هيات رئيسه دانشگاه و به همراهي دكتر خطيب رئيس بيمارستان اميرالمؤمنين (ع) از بخش ها و قسمت هاي مختلف اين بيمارستان بازديد نمودند . دكتر لاريجاني قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی با اشاره به این نکته که حوزه آموزش پزشکی مجموعه ای از خدمات آموزشی و بستر خوب پژوهشی است ،افزود :بیمارستان های دانشگاه آزاد باید به تدریج بالاترین استانداردها را پیدا کنند. وي گفت : با اينكه ساختمان بيمارستانهاي در اختيار دانشگاه آزاد اسلامي کمی قدیمی هستند، اما با همین منابع انسانی و پزشكان متعهد و متخصصي كه در اختيار اين مجموعه دانشگاهي وجود دارد مي توانيم کیفیت خدمات این بیمارستان‌ها را ارتقا دهیم و اين تغيير و تحولات با تدبير و درايت دكتر طباطبايي بخوبي امكانپذير است . دكتر طباطبائي رئيس واحد پزشكي تهران نيز در ادامه اين بازديد با بيان اينكه آموزش پزشكي از زیرساخت های اساسی نظام سلامت است و سلامت مهمترين نياز جامعه بشري است ، تصريح نمود : تامین اعتبارات اموزش پزشکی باید در اولویت باشد چرا که با کمبود اعتباردستيابي به اهداف متعالي دانشگاه در زمينه ارتقاء كيفيت و خدمات درماني دچار وقفه مي گردد وي تاكيد نمود : برای بازسازی و نوسازی تجهیزات بیمارستان های آموزشی به تامين بودجه نیاز داریم وي ابراز اميدواري نمود : در حال حاضر با حضور فعالانه و اهتمام دست اندركاران حوزه نظام سلامت دانشگاه آزاد و همچنين اختيارات و تلاش جمعي مسئولان دلسوز حوزه معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد ، برنامه هاي عملياتي اين حوزه در حال تكوين و شكل گيري است و بزودي شاهد توفيق عملياتي شدن سياست ها در سطح اجرائي خواهيم بود . گفتني است در اثناي اين بازديد دكتر خطيب رئيس بيمارستان اميرالمؤمنين (ع)با ارائه گزارشات جامع و مبسوطي وضعيت كنوني بيمارستان را تشريح و نقاط قوت و ضعف اين بيمارستان را با ذكر برخي محدوديت ها وكمبود هاي مالي و اجرائي بيان نمود . مهندس محسن هاشمي معاون عمران دانشگاه نيز در ادامه اين نشست با اشاره به برخي اقدامات و برنامه‌هاي عمراني دانشگاه آزاد اسلامي كه در راستاي سياست هاي وزارت بهداشت مبني بر توسعه فضاهاي آموزشي صورت پذيرفته است ، اظهار داشت: مسئله مهم در مورد فضاي آموزشي بيمارستان‌هاي آموزشي است ، با اين وجود اكثر بيمارستان‌هاي آموزشي كشور فرسوده و فاقد امكانات لازم بوده و نيازمند تجهيز و نوسازي هستند. معاون عمراني دانشگاه آزاد خاطرنشان ‌كرد: در مورد بيمارستان‌هايي كه از گذشته فعال بوده و فرسوده هستند طرح‌هايي برنامه‌ريزي شده است كه در درجه اول تجهيزات مورد نياز و مطابق استاندارد به آنها اختصاص مي‌گيرد و سپس نسبت به نوسازي آنها اقدام مي‌شود. شايان ذكر است بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی حضرت امیر المومنین (ع) از قدیمی ترین بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی است. این بیمارستان به صورت مجموعه ای كوچک در سال ۱۳۵۷ توسط مرحوم حاج ابوالقاسم سالک اصفهانی وقف و در سال ۱۳۵۹ تاسیس گردید. بیمارستان حضرت امیر المومنین (ع) از سال ۱۳۷۶ به دانشگاه آزاد اسلامی واگذار شد . اين بيمارستان یكی از فعال ترین بیمارستان های منطقه جنوب شهر تهران در حوزه 16 شهرداری محله نازی آباد انتهای خیابان شیر محمدی - مقابل پارک سردار جنگل است . بیمارستان امیر المومنین دارای بخش های تخصصی سی سی یو ، داخلی ، ارتوپدی ، ارولوژي، زنان و زایمان ،گوش و حلق و بینی ، چشم پزشكی، عفونی و پوست می باشد كه با بیش از ۴۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در خدمت آموزش دانشجویان و ارائه خدمات به مردم و بيماران نيازمند به خدمات درماني مي باشد .

در جريان بازديد دست اندركاران حوزه علوم پزشكي و معاونت عمران دانشگاه آزاد ازبيمارستان اميرالمؤمنين (ع)عنوان شد : نسخه قابل چاپ