طی حکمی از سوی دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس واحد پزشكي تهران دکتر سیدحسن مقدم نیابه عنوان رئيس دانشكده پيراپزشكي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران منصوب شد. دکتر مقدم نیا استاد نمونه كشوري ، پژوهشگر نمونه و پژوهشگر برگزيده دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي است و داراي سوابق مديريتي و اجرائي متعددي از جمله معاون آموزشي و رئيس دانشكده پيراپزشكي و همچنين معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مي باشد. دكتر مقدم نيا همچنين داراي تجربيات ارزنده و درخشاني بعنوان مشاور معاون دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري؛ مدير مسئول مجله JPS؛ عضو: هيئت مميزه و شوراي پژوهش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي است .
      توديع و معارفه رئيس دانشكده پيراپزشكي واحد پزشكي تهران

درمراسم تودیع و معارفه آقای دکتر سیدحسن مقدم نیا بعنوان رئيس دانشکده پیراپزشکی وآقای دکتر جواد نعمتيان كه روزيكشنبه 24 فروردين ماه با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس واحد پزشكي تهران ، رئیس مرکز تأمین و توسعه منابع سلامت حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد ، كليه اعضاي هيات رئيسه ، معاونين و جمعی از مدیران و روساي دانشكده هاي پزشكي ، پرستاري و مامائي ، پيراپزشكي ، بهداشت و علوم زيستي در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي و با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) برگزار شد، رئيس واحد پزشكي تهران طي حكمي از خدمات ارزنده و صادقانه جناب آقاي دكتر جواد نعمتيان تقدير و تشكر نمود و توفيق روز افزون براي ايشان در تمام مراحل زندگي آرزو كرد . شايان ذكر است : دکتر سیدحسن مقدم نیا استاد نمونه كشوري ؛ پژوهشگر نمونه و پژوهشگر برگزيده دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي است . وي داراي مدرك دكتراي تخصصي بيوشيمي از مركز تحقيقات بيوشيمي و بيوفيزيك (IBB)/ دانشگاه تهران و فوق ليسانس شيمي از دانشگاه ميشيگان آمريكا؛ است . دکتر سیدحسن مقدم نیا داراي سوابق مديريتي و اجرائي متعددي از جمله معاون آموزشي و رئيس دانشكده پيراپزشكي و همچنين معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي است . وي همچنين داراي تجربيات ارزنده و درخشاني بعنوان مشاور معاون دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري؛ مدير مسئول مجله JPS؛ عضو: هيئت مميزه و شوراي پژوهش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي است ؛ دكتر مقدم نيا رئيس مركز تحقيقات پروتئوميكس، دبير فرهنگستان علوم پزشكي ايران؛ داور جشنواره رازي بوده و عضويت هيئت ممتحنه و ارزشيابي رشته بيوشيمي، بورد بيوشيمي وزارت بهداشت و نيز عضويت شوراي بررسي موارد خاص و شوراي سياستگذاري معاونت دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري را نيز بعهده دارد . دكتر طباطبائي با اشاره به تجربيات و سوابق اجرائي دكتر مقدم نيا ، حضور ايشان را در جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي منشاء خير و بركت و فرصت مغتنمي براي رشد و شكوفائي هرچه بيشتر واحد علوم پزشكي تهران برشمرد . گفتني است در اين مراسم از دكتر بهزاد پوپك رئيس اسبق دانشكده پيراپزشكي با اهداي لوح تقدير و اهداي كتاب مفاتيح الحيات تقدير و تشكر شد . دكتر طباطبائي با توصيه خواندن اين كتاب به همگان گفت : كتاب مفاتيح الحيات کتاب ارزشمندی است که زیر نظر آیت الله جوادی آملی با همکاری جمعی از اساتید حوزه و توسط انتشارات اسرا به چاپ رسیده است .وي افزود : كتاب مفاتیح الحیات به نوعي جلد دوم مفاتیح الجنان است و تفاوت عمده این کتاب و مفاتیح الجنان در این است که این کتاب جهت حرکت انسان در راه حق و با چراغ حق و در منظر خداست .

توديع و معارفه رئيس دانشكده پيراپزشكي واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ