با انتخاب دکتر سیدعباس صفوی نائینی استاد وجراح و متخصص گوش، حلق و بینی (E. N. T) و معاون آموزشي اسبق دانشگاه شهيد بهشتي خون تازه اي به كالبد آموزشي و ساختار مديريتي دانشگاه آزاد اسلامي در عرصه علوم پزشكي تزريق شد.دكتر صفوي داراي متجاوز از 20 سال تجربه مفيد و كوله باري از سوابق اجرائي ارزنده از جمله مقام معاون آموزشي ادانشگاه شهيد بهشتي و نيز مبتكر راه اندازي رشته هاي مختلف علوم پزشكي در وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي و نيز راه اندازي تحصيلات تكميلي در اين حيطه است.
      حوزه آموزش پزشكي عرصه اولين تغيير و تحولات مديريتي رئيس واحد پزشكي تهران شد

طی حکمی از سوی دکتر سیدمحمود طباطبائی رئیس دانشگاه واحد علوم پزشکی تهران دکتر سیدعباس صفوی نائینی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان معاون آموزشي منصوب شد. دکتر سیدمحمود طباطبائی رئیس دانشگاه واحد علوم پزشکی تهران حضور ايشان را در جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي منشاء خير و بركت و فرصت مغتنمي براي رشد و شكوفائي هرچه بيشتر رشته هاي علوم پزشكي تهران برشمرد .
درمراسم تودیع و معارفه آقای دکتر سیدعباس صفوی نائینی استاد وجراح و متخصص گوش، حلق و بینی (E. N. T) و معاون آموزشي اسبق دانشگاه شهيد بهشتي و دكتر فرهاد ادهمي مقدم كه روزيكشنبه 24 فروردين ماه
با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس واحد پزشكي تهران ، دكتر سيد علي ابطحي رئیس مرکز تأمین و توسعه منابع سلامت حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد ،
كليه اعضاي هيات رئيسه ، معاونين و جمعی از مدیران و روساي دانشكده هاي پزشكي ، پرستاري و مامائي ، پيراپزشكي ، بهداشت و علوم زيستي در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي و با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) برگزار شد،
رئيس واحد پزشكي تهران با اشاره به ظرفيت و پتانسيل بالاي اين مجموعه علمي اعم از اساتيد پر تلاش و دلسوز ، دانشجويان مستعد و كاركنان زحمتكش كه با وجود محدوديت هاي عديده كمر همت به خدمت بسته اند گفت :
دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی درطول حیات خود نقش ارزنده ای در تامین نیروی انسانی موردنیاز نظام سـلامـت جمهوری اسلامی ایران داشته است .
وي افزود : واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بهره مندی از دانش اعضای هیات علمی مهد پرورش متخصصان و کارشناسان متعهد و کارآمد در حیطه پزشکی هستند که البته با بازنگری ساختار و استفاده از سایر ظرفیت های موجود ، زمینه ارتقای کیفی بیش از پیش آموزش ، پژوهش و ارائه خدمات دراین مجموعه عظیم علمی فراهم است .
دكتر طباطبائي در خصوص علت و هدف از اين تغيير و تحولات گفت : هدف اصلي همه ما كمك به پيشرفت و اعتلاء سطح علمي دانشگاهي است كه با درايت و ژرف نگري و كمك نقدي و با بركت امام راحل ودر اوج دوران سخت و دفاع مقدس و روزگار جنگ تحميلي پا به عرصه حيات گذاشت و اينك رسالت و ماموريت همگي ماست كه در پاسداري و ارتقاء كيفي اين امانت معنوي و در هر لباس و منصب كه هستيم صميمانه و دست در دست يكديگر بكوشيم .
وي با اشاره به تجربيات ارزنده و سوابق اجرائي و مفيد دکتر سیدعباس صفوی نائینی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت : نظربه تعهد و تجربیات گرانقدر ايشان درحوزه علوم پزشکی و با توجه به هماهنگی انجام شده با قائم مقام محترم ریاست عالیه دانشگاه در حوزه علوم پزشکی بعنوان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران منصوب می گردید تا دانشگاه را در تحقق چشم اندازهای رفیع آن در گسترش حوزه علوم پزشکی یاری فرمائید .
دكتر طباطبائي ابراز اميدواري نمود : حضور دكتر صفوي در جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي منشاء خير و بركت و فرصت مغتنمي براي رشد و شكوفائي هرچه بيشتر رشته هاي علوم پزشكي تهران باشد و ايشان با توكل و عنایت خداوند متعال بتوانند با استفاده از کلیه ظرفیتهای موجود ،در راستاي تحقق هدف متعالي دانشگاه آزاد اسلامی در جهت رسيدن به افق هاي روشن و دانشگاهی سرآمد در حیطه پزشکی در سطح منطقه و جهان اين مجموعه دانشگاه را ياري كنند .

حوزه آموزش پزشكي عرصه اولين تغيير و تحولات مديريتي رئيس واحد پزشكي تهران شد نسخه قابل چاپ